Όταν άσχετοι αναλαμβάνουν το Δημαρχείο Χιμάρας

Όταν άσχετοι αναλαμβάνουν το Δημαρχείο Χιμάρας

Η Χιμάρα πέρα από μια ιστορική περιοχή είναι και τουριστική. Από τον τουρισμό μάλιστα ζει και θα μπορούσε να ζήσει η κοινωνία ακόμα καλύτερα αν επικεντρωνόταν σ' αυτό και μόνο αυτό.

Βέβαια θα πρέπει να πούμε πως μέχρι σήμερα από το 1991, που έγιναν οι πρώτες ελεύθερες εκλογές μετά την πτώση του Κομμουνισμου, όλοι οι Δήμαρχοι που έχουν περάσει (αν δεν κάνω λάθος, 6 στο νούμερο) ήταν και είναι άσχετοι με το θέμα αυτό και το δείχνουν τα έργα και ο τρόπος που αντιμετώπισαν τον Τουρισμό.

Μηδενικό έργο και μηδενική εξέλιξη. Αν και όλοι κακά τα ψέματα από αυτό ζούμε, συνεχίζουμε να ψηφίζουμε άσχετους για το πόστο αυτό.

Τουριστικές περιοχές ανά τον κόσμο για ένα διάστημα 23 ετών που έχουν περάσει έχουν κάνει άλματα μπροστά, όλες εκτός της Χιμάρας.

Ανεβάζω κάποιες φωτογραφίες από ελληνικά νησιά, που σφύζουν από τουρισμό, για να δούμε πως αντιμετωπίζουν το θέμα του να απολαμβάνεις τον καφέ ή το φαγητό κυριολεκτικά πάνω στο κύμα.Αυτό που πουλάνε το φροντίζουν. Τίποτα παραπάνω από τη θάλασσα.

Πρόσφατα έγραψα και ένα άρθρο που αφορούσε την νέα διαμόρφωση της πιάτσας. Διαβάστε το εδώ

Άπειρες οι διαφορές και η νοοτροπία.

Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι από τη Μύκονο, Σέριφο, Πάρο, Νάξο, Χανιά και Μικρολίμανο. Κύριε Δήμαρχε, googlαρε για να μαθαίνεις.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου