Τα κρούσματα κλοπών στην Δρόπολη προσπαθεί να λύσει ο Τάβος

Τα κρούσματα κλοπών στην Δρόπολη προσπαθεί να λύσει ο Τάβος

Έκκληση στην αλβανική κυβέρνηση να λάβει υπόψη τις ανησυχίες της ΕΕΜ για το κλήμα τρομοκρατίας που βιώνουν στα χωριά τους, έκανε ο Βαγγέλης Τάβος. Ο ίδιος βρέθηκε στην περιοχή της Δεροπολης για να συζητήσει το θέμα της ανασφάλειας και τα καθημερινά κρούσματα ληστείας και τις βιαιοπραγίες στο βορειοηπειρωτικό χώρο αλλά και να ακούσει τους κατοίκους χωριών όπου ζει η Ελληνική Κοινότητα.

Ο βουλευτής του Σοσιαλιστικού Κινήματος για Ενσωμάτωση Βαγγέλης Τάβος, ο οποίος δεν είναι πρώτη φορά που ενημερώνεται για το κλήμα τρομοκρατίας που βιώνουν οι κάτοικοι της ελληνικής κοινότητας, απευθύνει επιτέλους επερώτηση στον Αλβανό αρμόδιο Υπουργό για την κατάσταση που επικρατεί στο χώρο που ζει η Ελληνική Κοινότητα και να κάνει γνωστό εάν η κυβέρνηση έχει λάβει υπόψη για τις ληστείες και τις βιαιοπραγίες που τόσο καιρό βιώνουν οι Βορειοηπειρώτες.

Όπως δείχνουν τα πράγματα, από τα αλλεπάλληλα κρούσματα, ο Αλβανός υπουργός σφυρίζει αδιάφορα καθώς, κανένα μέτρο δεν έχει παρθεί και καθημερινά σημειώνονται ληστείες και κινδυνεύουν ζωές στον βορειοηπειρωτικό χώρο. «Το απειλητικό κλήμα που ζει η ελληνική κοινότητα σε αυτές τις περιοχές είναι ανησυχητικό και έχει να κάνει με το θέμα της δημόσιας τάξης και ευταξίας», - δήλωσε ο Τάβος και έκανε γνωστό επίσης ότι, σε επικοινωνία που είχε με την διεύθυνση ασφάλειας ο διευθυντής του τμήματος τον ενημέρωσε ότι χθες συνελήφθησαν τρία άτομα που υποτίθεται ότι είναι τα πρόσωπα που συμμετείχαν στην κλοπή των σπιτιών στη Δερόπολη.

Εν τω μεταξύ, η αστυνομία του Αργυροκάστρου όντως ανακοίνωσε πως συνέλαβε εχθές τρεις νεαρούς από το Ελμπασάν, ως εν δυνάμει ύποπτους για τις ληστείες που σημειώθηκαν στην περιοχή της Δερόπολης και ευελπιστούμε αυτή την φορά να μην είναι απλώς στάχτη στα μάτια της Ελληνικής Κοινότητας για λόγους εντυπωσιασμού.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου