Αγαπητή συμπατριώτες φίλοι και φίλες
θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω ότι ο συμπατριώτης μας Θωμάς Νάτσης του Βασίλη και της Ολυμπίας 21 χρονών από το χωριό Κουλουριτσα της Βορείου Ηπείρου αντιμετωπίζει σοβαρότατο ζωτικό πρόβλημα με την καρδία του.

Αυτήν την στιγμή νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων σε κρίσιμη για την ζωή του κατάσταση. Η οικογένεια του βρίσκετε σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μιας και δεν μπορεί να αντιμετωπίσει το οικονομικό κόστος της εγχειρίσεις και της νοσηλείας του στο νοσοκομείο, το ποσό που απαιτητέ για την εγχείριση ξεπερνάει τα 10.000 εύρω. Δυστυχώς το παιδί είναι ανασφάλιστο.

Όλοι αντιμετωπίζουμε οικονομικές δυσκολίες, ωστόσο πρώτα από όλα ως άνθρωπος άλλα και ως έπαρχος της περιοχής θα ήθελα να κάνω έκλυση προς όλους σας να βοηθήσουμε, ο καθένας στο πλαίσια των δυνατοτήτων του έστω και με ένα μικρό ποσό τον συμπατριώτη μας που περνάει μια δύσκολη στιγμή για την ζωή του.

Για το σκοπό αυτό η οικογένεια του έχει ανοίξει τους εξής λογαριασμούς για Ελλάδα:
Εθνική Τράπεζα στον αρ. λογαριασμού 183/679674-54 με δικαιούχο Αριστέα Μποντίνη.
Για Βόρειο Ήπειρο στην τράπεζα Credit Agricole Bank με δικαιούχο τον PAVLLO NACI.

Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που περνάμε πρέπει να αποδείξουμε πως δεν έχουμε χάσει την ανθρωπιά μας! Όπως λέει και ο σοφός λαός <φασουλι το φασούλι γεμίζει το σακουλι>!

Ο Επαρχος
Ηρωδης Νταλιανης