Σύνθημα νίκης από τον Φρέντη Μπελέρη στην παρουσίαση των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων

Σύνθημα νίκης από τον Φρέντη Μπελέρη στην παρουσίαση των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων

Το Σάββατο 8 Απριλίου πραγματοποιήθηκε στη Χιμάρα εκδήλωση για την παρουσίαση των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων που θα πλαισιώσουν τον υποψήφιο δήμαρχο Χιμάρας Φρέντη Μπελέρη στην εκλογική αναμέτρηση της 14ης Μαίου. Ο χώρος του ξενοδοχείου «Πρίνος» ήταν ασφυκτικά γεμάτος με ανθρώπους απ' όλα τα χωριά της Χιμάρας, με αρκετούς εξ αυτών να αναγκάζονται να παρακολουθήσουν την ομιλία από το πεζοδρόμιο.

Κατά την ομιλία του ο Φρέντης Μπελέρης έστειλε ισχυρό σύνθημα νίκης και διαμήνυσε στους παραβρισκόμενους πως ενωμένοι και αποφασισμένοι θα κερδίσουμε τη μάχη. «Τώρα ήρθε η ώρα να δώσουμε τη μάχη της αλλαγής για τον τόπο μας. Ενωμένοι και αποφασισμένοι να τα αλλάξουμε όλα προς το καλύτερο δίνουμε τη μάχη της 14ης Μάϊου. Τώρα, συμμετέχουμε, αποφασίζουμε, κερδίζουμε» ανέφερε ο Φρέντης Μπελέρης


Ο ενθουσιασμός, ο παλμός και η αισιοδοξία που επικρατεί στη Χιμάρα ενόψει των δημοτικών εκλογών, σύμφωνα με τους κατοίκους ξεπερνά ακόμη και αυτό του 2003 όπου ο υποψήφιος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Β. Μπολάνος, είχε κερδίσει την εκλογική αναμέτρηση.

Το ψηφοδέλτιο των δημοτικών συμβούλων που παρουσίασε ο Μπελέρης, απαρτίζεται από καθημερινούς ανθρώπους της Χιμάρας που έχουν κοινό στόχο την ορθολογική ανάπτυξη του τόπου μας.

1. Αφροβίτα Δημογιάννη
2. Τιμολέο Γκερδούκη
3. Σίλβα Μπούρμπου
4. Μιλτιάδη Πρίφτη (Λούκοβο)
5. Λενίτσα Κοτσάνη (Δρυμάδες)
6. Φουάτ Μάτι (Μπόρσι)
7. Θελέζα Κοκαβέση (Βράνισα)
8. Ερβίς Τσαούσαϊ (Πικέρασι)
9. Βαντίκα Γκόρου
10. Μανώλης Μίλος
11. Αρετή Βάρφη
12. Σπύρος Μαράτσης
13. Ελισαβέτα Παπαγιάννη (Λούκοβο)
14. Σωκράτης Κούστας (Κούδεσι)
15. Μαρία Μπολλάνου
16. Βέλη Πάσα
17. Ελισάβετ Ζώτου
18. Νέστορας Βάρφης
19. Εμανουέλα Μπάλα
20. Πάνος Δημαλέξης
21. Γκιλμπέρτα Πρίφτη
22. Στέλιος Μπολλάνος

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου