Θα συγκρουστεί ο Ράμα με τους δικούς του ώστε να επιφέρει την τάξη στις παραθαλάσσιες περιοχές;


Ο Ράμα θα συγκρουστεί με τους δικούς του ώστε να επιφέρει την τάξη στις παραθαλάσσιες περιοχές
Η ρύθμιση τις παράκτιας ζώνης και οι κατεδαφίσεις παρανόμων οικοδομών, είναι ένας από τους κύριους στόχους του νέου πρωθυπουργού της Αλβανίας Έντι Ράμα με το που αναλάβει τα καθήκοντά του. Αυτό τόνισε και στην διήμερη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην Αυλώνα.

Στην συνάντηση ο Ράμα φέρεται μάλιστα να απειλεί τους δημάρχους των παράκτιων περιοχών με φυλακή εάν δεν κάνουν σωστά την δουλεία τους.

«Υπάρχει φυλακή απ' τον Σεπτέμβριο αν δεν υπακούτε», ενώ συνέχισε λέγοντας ότι «έχετε κατεδαφίσει μερικά κοτέτσια, ίσα ίσα να ρίξετε στάχτη στα μάτια».

Ένα απ' τα μέτρα που ήδη εφάρμοσε είναι μια ιστοσελίδα στην οποία καλούνται οι Αλβανοί πολίτες να αναφέρουν τις παράνομες οικοδομικές κατασκευές που εντοπίζουν. Η ιστοσελίδα ονομάζεται «Stop Destruction» (Σταματήστε την Καταστροφή) και ήδη έχουν καταχωρηθεί μερικά παράνομα κτίσματα απ' τους πολίτες.


Εμείς θέλουμε όμως να εκφράσουμε μια απορία.
Από την Αυλώνα μέχρι τα Εξαμίλια, εκτός από την Νάρτα και το Λούκοβο , στους δήμους Αυλώνας, Χιμάρας, Αγίων Σαράντα και Ξξαμιλίων, δηλαδή, την πλειοψηφία της παράκτιας ζώνης, είναι στα χέρια εκπροσώπων δημάρχων που ανήκουν στο Σοσιαλιστικό Κόμμα. Δεν θα έπρεπε να τους αποδώσει ευθύνες μιας και αυτοί είναι αποκλειστική υπεύθυνοι;

Επίσης, στην νέα ιστοσελίδα του κ. Ράμα, δεσπόζει το κτίριο του βουλευτή του κόμματός του Κότσο Κοκδήμα στο Κηπάρο Χιμάρας, αυτό θα το γκρεμίσει άραγε κι ας μην είναι κοτέτσι;


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου