Λύση στο πρόβλημα του ρεύματος σε Χιμάρα και Αγίους Σαράντα ή ακόμη μια κομπίνα;

Λύση στο πρόβλημα του ρεύματος σε Χιμάρα και Αγίους Σαράντα ή ακόμη μια κομπίνα;

Λύση στο πρόβλημα του ρεύματος σε Χιμάρα και Αγίους Σαράντα ή ακόμη μια κομπίνα;
Στη σελίδα του στο Facebook ο βουλευτής του σοσιαλιστικού κόμματος, Κότσο Κοκδήμα με καταγωγή απ' το Κηπάρο Χιμάρας, είχε αναρτήσει φωτογραφίες και συνοδευτικό κείμενο που λένε μεταξύ άλλων:

«Η ακτογραμμή θα έχει το νέο δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους .
Κατά τη συνάντηση που είχαμε με τον διαχειριστή της εταιρίας διαμονής ηλεκτρικού ρεύματος, CEZ, Σαχίτ Ντουλάπι και τους δημάρχους της Χιμάρας και Αγίων Σαράντα, Γιώργο Γκόρο και Στεφάν Τσίπα, συζητήσαμε το σχέδιο επενδύσεων πάνω από το υπάρχον δίκτυο και την υλοποίηση νέων έργων στον τομέα των υποδομών ενέργειας κατά μήκος της παράκτιας ζώνης Ιονίου. Τα πρακτικά της συνεδρίασης, περιγράφουν τις λεπτομέρειες για τις διαδικασίες που πρέπει να διεξαχθούν. Μέχρι τις 30 Αυγούστου θα ολοκληρωθούν τα σχέδια και οι οικοδομικές άδειες και εντός του έτους θα ολοκληρωθεί η εφαρμογή τους. Από τα έργα αυτά θα ωφεληθούν χιλιάδες άνθρωποι που κατοικούν στις ευρύτερες περιοχές».


Το σχόλιό μας: Εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα κυκλοφορεί φήμη για ισχυρή σύνδεση μεταξύ του Κοκδήμα και της εταιρίας διαμονής ηλεκτρικού ρεύματος CEZ. Ο Κοκδήμα, είναι ιδιοκτήτης εταιρίας επισκευών γεννητριών στο Ελμπασάν με βασικό πελάτη την CEZ και γνωρίζει προσωπικά τον διαχειριστή της Σαχίτ Ντουλαπι. Ο τελευταίος διορίστηκε σε αυτήν τη θέση από την κυβέρνηση Μπερίσα, μετά την εκδίωξη των Τσέχων. Ο Ντουλάπι κατηγορείται για σοβαρές καταχρήσεις στην εταιρία και εκτός τον άλλον στην προεκλογική εκστρατεία πριν από τις 23 Ιουνίου του είχαν προσάψει την ετικέτα του υποκαταστήματος του Δημοκρατικού Κόμματος.

Αλβανός επιτέθηκε σε Ελληνίδα επειδή μάλωσε με την...
«Η μειονότητα των Σλάβων στην Αλβανία μόλις που γε...
 
  1. Σχόλια (0)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη