Μπουλντόζες σάρωσαν το Λογαρά

Μπουλντόζες σάρωσαν το Λογαρά

Οι διαδικασίες κατεδάφισης των παράνομων οικοδομημάτων στην Χιμάρα αλλά και στο Δάσος της Σόντας πραγματοποιήθηκαν από κοινού απ' τους δημάρχους Χιμάρας και Αυλώνα.

Αρχικά, οι κινήσεις αυτές ξεκίνησαν στην Χιμάρα, και αργότερα συνεχίστηκαν στο δάσος της Σόντας, η οποία περιοχή διαχειρίζεται από τον δήμο της πόλης. Η όλη διαδικασία πραγματοποιήθηκε δίχως αντιδράσεις απ' τους κατόχους των κτιρίων. Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Αυλώνα Σπετίμ Γκίκα που ήταν επικεφαλής της διαδικασίας κατεδάφισης, τόνισε πως δεν θα "την χαρίσει" σε κανέναν που έχει χτίσει δίχως άδεια.


"Εισβάλουμε σε αυτά τα κτίρια για να δώσουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα σε οποιονδήποτε τολμήσει να χτίσει ή να ανακαινίσει αυτά τα οποία έχουμε εισβάλει εμείς, δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις βλέψεις εξέλιξης. Θα δώσω και ένα ξεκάθαρο μήνυμα και για τα παράνομα οικοδομήματα τα οποία κατεδαφίστηκαν προχθές στην περιοχή του Αυλώνα. Επισημαίνω στους πολίτες, να μην έχουν καμία βλέψη για να χτίσουν διότι ο Δήμος Αυλωνα είναι ήδη αποφασισμένος για αυτές τις κινήσεις." - είπε ο δήμαρχος Σ. Γκίκα.

Αυτή η κίνηση είναι η συνέχεια των προηγούμενων κινήσεων που ξεκίνησαν προ ολίγων ημερών, από το δημαρχείο της παραλιακής πόλης. Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε πριν 2 ημέρες με τον Έντι Ράμα, ο δήμαρχος του Αυλώνα δήλωσε πως "αυτοί" έχουν προσδιορίσει 130 κτίρια χωρίς άδεια, τα οποία δεν θα χαριστούν, αλλά θα κατεδαφιστούν όλα.


Πάτρα: Μουσικό ταξίδι στην Βόρεια Ήπειρο
Spiegel: Πώς οι Αλβανοί ετοιμάστηκαν για αντάρτικο...
 
  1. Σχόλια (3)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (3)

This comment was minimized by the moderator on the site

auto einai to mono ktirio ston llogara pou den anike se alvano alla se diko mas anthropo

This comment was minimized by the moderator on the site

Ενοχλεί η αντικειμενικότητα ?!!!
Δεκτή η κριτική όταν υπάρχουν επιχειρήματα

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη