Δρυμάδες: Σύλληψη δυο Κοσοβάρων για εμπόριο ναρκωτικών

Δρυμάδες: Σύλληψη δυο Κοσοβάρων για εμπόριο ναρκωτικών

Κατασχέθηκαν ποσότητες ύποπτων ναρκωτικών MDMA, εκστασιακών, κοκαΐνης, κάνναβη σε μορφή σοκολάτας, παραισθησιογόνα μανιτάρια, 1 ηλεκτρονική ζυγαριά και χρήματα, τα οποία πιστεύεται ότι αποκτήθηκαν από συναλλαγές ναρκο-εμπορίου.

Το Τμήμα Διερεύνησης Ναρκωτικών στην Τοπική Αστυνομική Διεύθυνση Αυλώνας, σε συνεργασία με την Ειδική Επιχειρησιακή Δύναμη DVP Vlora και την Αστυνομική Επιτροπεία Χιμάρας, σε συνέχεια των εργασιών για την πρόληψη, τον εντοπισμό και την πάταξη της εγκληματικής δραστηριότητας στον τομέα της διακίνησης ναρκωτικών, με βάση την πληροφορίες που δόθηκαν από διάφορες πηγές, ολοκλήρωσαν με επιτυχία την επιχείρηση με την κωδική ονομασία «Δωμάτιο 3», με αποτέλεσμα οι δράστες να συλληφθούν επ' αυτοφώρω.

Τ. Τ., 31 ετών και Ε. Κ., 25 ετών, και οι δύο κάτοικοι Πρίστινας.

Κατά τον έλεγχο που ασκήθηκε στο όχημα τύπου «Toyota» το οποίο οδηγούσαν οι δύο αυτοί πολίτες και κατά τον έλεγχο του δωματίου στο οποίο φιλοξενούνταν, στους Δρυμάδες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 87 δόσεις ναρκωτικής ουσίας MDMA, 522 δισκία εκστασιακών, περίπου 80 δόσεις κοκαΐνης, 19 δόσεις παραισθησιογόνων μανιταριών, ύποπτη ναρκωτική ουσία κάνναβης σε μορφή σοκολάτας και μέσα σε μπουκάλια, 2 κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονική ζυγαριά και ποσότητα χρημάτων (ευρώ και λεκ) ύποπτα προερχόμενα από την πώληση ναρκωτικών.

Από τις ανακρίσεις προέκυψε ότι οι δύο αυτοί πολίτες πουλούσαν ναρκωτικά σε διάφορα άτομα, χρήστες ναρκωτικών ουσιών, στην περιοχή των Δρυμάδων κυρίως σε νυχτερινά κέντρα.

Τα υλικά διαβιβάστηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αυλώνας, για τις περαιτέρω ενέργειες, για το ποινικό αδίκημα «Παραγωγή και εμπορία ναρκωτικών», που διαπράχθηκε σε συνεργασία.


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου