Δυρράχιο: 50 κιλά κοκαΐνης σε πλοίο που μετέφερε κάρβουνα από την Κολομβία

Δυρράχιο: 50 κιλά κοκαΐνης σε πλοίο που μετέφερε κάρβουνα από την Κολομβία

Σύμφωνα με αλβανικές πληροφορίες, σημαντική ποσότητα άνω των 50 κιλών κοκαΐνης βρέθηκε σήμερα τα ξημερώματα στο λιμάνι του Δυρραχίου, μέσα σε ανθρακοφόρο πλοίο που προερχόταν από την Κολομβία. Η κοκαΐνη κατασχέθηκε στον αχυρώνα του πλοίου «Unistream» με σημαία Αντίγκουα Μπαρμπούντα από τα νησιά της Καραϊβικής.

Ήταν χωρισμένη σε 53 συσκευασίες, σε 2 σακούλες και μέχρι στιγμής είναι περίπου στα 50 κιλά, ενώ ο έλεγχος θα συνεχιστεί ξανά, αφού τα ναρκωτικά βρέθηκαν ανάμεσα στα κάρβουνα.

Οι διεθνείς αρχές ήταν που ειδοποίησαν την Αλβανική Αστυνομία για την ποσότητα των ναρκωτικών και στη συνέχεια η επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε από την Task Force του Δυρραχίου βρήκε την κοκαΐνη στο πλοίο που έφερνε κάρβουνο από την Κολομβία. Δεν είναι η πρώτη φορά που κατασχέθηκαν ναρκωτικά στο λιμάνι του Δυρραχίου. Η τελευταία φορά ήταν μόλις πριν από λίγες εβδομάδες, στις 5 Απριλίου, όπου κατασχέθηκε 1 κιλό ηρωίνης, ενώ από τις μεγαλύτερες ποσότητες που κατασχέθηκαν ήταν αυτή του Ιανουαρίου όπου 119 κιλά κοκαΐνης βρέθηκαν μέσα σε φορτίο με μπανάνες.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου