Εκδήλωση για το 1821 στο Πανεπιστήμιο της Κορυτσάς (φωτογραφίες)

Εκδήλωση για το 1821 στο Πανεπιστήμιο της Κορυτσάς (φωτογραφίες)

Χθες Παρασκευή, 18.3.2022, πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο "Fan Noli" της Κορυτσάς εκδήλωση για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου, με θέμα «Το κίνημα του Φιλελληνισμού κατά την Επανάσταση του 1821».

Στην εκδήλωση (η οποία συνδιοργανώθηκε απότο Πανεπιστήμιο και το Γ.Π. Κορυτσάς), μεταφέρθηκε χαιρετισμός της Πρέσβεως κας Σοφίας Φιλιππίδου ενώ παρέστη και μίλησε η Γενική Πρόξενος κα Μαγδαληνή Νικολάου.

Επίσης,εκφώνησε ομιλία ο Λέκτορας Πολιτικών Επιστημών του "Fan Noli" κ. Ιορδάνης Γιώργη. Στο τέλος της εκδήλωσης η κα Νικολάου δώρισε σχετικά βιβλία για τον εμπλουτισμό της Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου.

Στην εκδήλωση εκφωνήθηκε χαιρετισμός του Πρύτανη κ. Μπέλο και παρέστησαν οι πρυτανικές αρχές, εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Κορυτσάς κ. Ιωάννη,η Περιφερειάρχης Κορυτσάς κα Βερούση, ο Δήμαρχος της πόλης κ. Φίλο, επικεφαλής οργανώσεων, επιστημονικών και καλλιτεχνικών ιδρυμάτων της πόλης, οι επικεφαλής και οι διδάσκοντεςτων εκπαιδευτηρίων «ΟΜΗΡΟΣ» και«ΠΛΑΤΩΝ» Κορυτσάς καθώς και μικρός αριθμός φοιτητών, λόγω περιορισμών εξ' αιτίας του Covid-19.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου