Χολιγουντιανή καταδίωξη Αλβανού στην Θεσπρωτία από την Ελληνική Αστυνομία

Χολιγουντιανή καταδίωξη Αλβανού στην Θεσπρωτία από την Ελληνική Αστυνομία

Σε μια πραγματικά χολιγουντιανή καταδίωξη ενός 39 χρόνου Αλβανού από την πόλη Λέζα της Αλβανίας προχώρησαν οι ελληνικής αστυνομικές αρχές στο Τελωνείο Μαυροματίου, θέτοντας σε κίνδυνο την ζωή τους.

Ο εν λόγω πολίτης πέρασε το συνοριακό σημείο χωρίς έλεγχο και εξακρίβωση των εγγράφων και ακινητοποιήθηκε στην είσοδο της Ηγουμενίτσας, έπειτα από καταδίωξη έξι περιπολικών σε μια απόσταση 30 χιλιομέτρων.

Κατά τον έλεγχο που ασκήθηκε στο όχημα δεν βρέθηκαν παράνομα αντικείμενα, ενώ η αστυνομία προβαίνει σε περαιτέρω διαδικαστικές ενέργειες.

«Χάρη στη συνεργασία των υπηρεσιών της Συνοριακής Αστυνομίας των Αγίων Σαράντα και των Ελλήνων ομολόγων, ακινητοποιήθηκε οδηγός οχήματος, ο οποίος δεν υπάκουσε στην Αλβανική και την Ελληνική Συνοριακή Αστυνομία, περνώντας παράνομα το συνοριακό σημείο στο Μαυρομάτι.

Ο υπήκοος G.M. 39 ετών, κάτοικος Λέζα διέσχισε το συνοριακό σημείο μη υπακούοντας στην εντολή της Αστυνομίας για έλεγχο και εξακρίβωση των εγγράφων. περνώντας παράνομα στην ελληνική επικράτεια παρακούοντας και την Ελληνική Αστυνομία.

Από τη συνεργασία των υπηρεσιών της Συνοριακής Αστυνομίας Αγίων Σαράντα, χάρη στην έγκαιρη ανταλλαγή πληροφοριών, κατέστη δυνατή η αναχαίτιση του εν λόγω πολίτη στην είσοδο της Ηγουμενίτσας, όπου κατά τον έλεγχο του οχήματος δεν βρέθηκαν παράνομα αντικείμενα.

Περαιτέρω διαδικαστικές ενέργειες θα γίνουν από το Αστυνομικό Επιμελητήριο Αγίων Σαράντα», αναφέρει η ανακοίνωση της Αλβανικής Αστυνομίας.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου