Το Σχολείο «Όμηρος» Κορυτσάς υποδέχθηκε τον γνωστό Έλληνα ζωγράφο Π. Ράππα

Το Σχολείο «Όμηρος» Κορυτσάς υποδέχθηκε τον γνωστό Έλληνα ζωγράφο Π. Ράππα

Ο γνωστός ζωγράφος και σκηνοθέτης παιδικών ταινιών (κινουμένων σχεδίων) κ Παναγιώτης Ράππας παρευρέθηκε στην Κορυτσά στα πλαίσια εργαστηρίου, καλλιτεχνικού οδοιπορικού με 22 ζωγράφους από πολλές χώρες του κόσμου, προς τιμή του γνωστού Κορυτσαίου Ζωγράφου, Βαγγούς Μίο που διοργάνωνε ο Δήμος Κορυτσάς.

Η συμμετοχή του πραγματοποιήθηκε και χάρη της προσπάθειας της Ελληνικής Πρεσβείας στα Τίρανα και του Γενικού Ελληνικού Προξενείου Κορυτσάς.

Μετά την ολοκλήρωση της συμμετοχής του στην προγραμματισμένη εκδήλωση, την παρασκευή 29 10 2021, παρευρέθηκε και στο σχολείο μας για να δει μαζί με τα παιδιά μια ταινία κινουμένων σχεδίων με τίτλο «Το ποντικάκι που ήθελε ν' αγγίξει ένα αστεράκι» βασισμένη στο ομώνυμο παραμύθι του Ευγένιου Τριβιζά, όπου ο ίδιος και οι ομάδα του έχουν κάνει όλα τα σχέδια.

Στο τέλος της ταινίας, οι μαθητές/ριες της Ε και Στ τάξης που παρακολούθησαν την ταινία, έκαναν ερωτήσεις σχετικά με όσα είδαν. Μεταξύ άλλων ρώτησαν για το θέμα, τους λόγους που έφτιαξαν αυτή την ιστορία και για το χρόνο που χρειάστηκε για την πραγματοποίηση μιας τέτοιας ταινίας.

Ο κ. Ράππας απάντησε σε όλους με ιδιαίτερη χαρά.

Στο τέλος τα παιδιά ευχαριστημένοι χειροκρότησαν με ιδιαίτερη χαρά τον κ Ράππα ευχαριστώντας τον έτσι για την χαρά και τις γνώσεις που μετέδωσε σε όλους.

Ευχαριστούμε τον κ Παναγιώτη Ράππα για όλα όσα μας πρόσφερε με την παρουσία του τόσο στο σχολείο όσο και στην πόλη μας, αλλά και την Ελληνική Πρεσβεία στα Τίρανα και το Γενικό Ελληνικό Προξενείο στην Κορυτσά που φροντίζουν ώστε οι μαθητές μας να έχουν το καλύτερο από κάθε άποψη.

Άνω των 6.300 οι Έλληνες Πεσόντες που βρέθηκαν στη...
Σύλληψη Αλβανών στην Καστοριά για διακίνηση ναρκωτ...

Σχετικά άρθρα 

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμη
Επισκέπτης
Τρίτη 27/09/22, 11:01

Εικόνα Captcha

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη