Στους Βουλιαράτες ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής, Ανδρέας Κούρτης

Στους Βουλιαράτες ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής, Ανδρέας Κούρτης

Στο ιστορικό στρατιωτικό κοιμητήριο στο Βουλιαράτες μετέβη ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής, Εντεταλμένος Σύμβουλος των Βορειοηπειρωτών και επικεφαλής της Ανεξάρτητης Συμμαχίας για την Αττική (ΑΣΑ), κ. Ανδρέας Κούρτης.

Ο ίδιος ως μέλος της ελληνικής αντιπροσωπείας συμμετείχε στον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου και στις επίσημες Τελετές Μνήμης προς Τιμήν των Ελλήνων Πεσόντων (1940-1941) που έλαβαν μέρος στην περιοχή της Βορείου Ηπείρου.

Ο κ. Ανδρέας Κούρτης εκπροσωπώντας την Περιφέρεια Αττικής κατέθεσε στεφάνι στο ιστορικό στρατιωτικό κοιμητήριο των Βουλιαρατών, τιμώντας τη μνήμη των Ελλήνων πεσόντων στρατιωτικών κατά τον Ελληνο-Ιταλικό πόλεμο (1940-1941).

Την ελληνική κυβέρνηση εκπροσώπησε ο υφυπουργός Εξωτερικών, κ. Ανδρέας Κατσανιώτης, ο οποίος κατέθεσε στεφάνι για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών.

Επίσης στεφάνι για τους Έλληνες Πεσόντες κατέθεσε και ο χρυσός Ολυμπιονίκης, Πύρρος Δήμας.

Μετά την ολοκλήρωση της τελετής ο Επικεφαλής της ΑΣΑ, κ. Ανδρέας Κούρτης, μαζί με τον Πύρρο Δήμα και την οικογένεια του Κωνσταντίνου Κατσίφα, πήγαν στο κοιμητήριο της περιοχής και κατέθεσαν στεφάνι στον τάφο του Κωνσταντίνου Κατσίφα.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου