Σε κλίμα συγκίνησης τελέστηκε το τριετές μνημόσυνο του Κ. Κατσίφα (βίντεο)

Σε κλίμα συγκίνησης τελέστηκε το τριετές μνημόσυνο του Κ. Κατσίφα (βίντεο)

Σε κλίμα ιδιαίτερα βαρύ τελέστηκε σήμερα το τριετές μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Κατσίφα, με τις αλβανικές αστυνομικές αρχές να έχουν κυριολεκτικά περικυκλώσει τόσο τους Βουλιαράτες, όσο και τα γύρω χωριά.

Τι κι αν πέρασαν τρία χρόνια από την άνανδρη δολοφονία του Κωνσταντίνου, η κατάσταση παραμένει η ίδια, με τους κατοίκους που ζουν μόνιμα στην περιοχή να βρίσκονται κάθε τόσο εκτεθειμένοι σε μια συνεχή τρομοκρατία, η οποία θυμίζει εποχές του μαύρου χοτζικού καθεστώτος.

Μετά από τρία χρόνια και είναι σα να μην πέρασε μια μέρα από την 28η Οκτωβρίου του 2018, με τα άθλια σενάρια περί «αυτοκτονίας» να αναπαράγονται «επετειακά» από τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης και να διαστρεβλώνουν την αλήθεια.

Εκείνο που είναι πια έντονα εμφανές, είναι η απουσία της ελληνικής πολιτείας, η οποία θα έπρεπε να στηρίξει την Εθνική Ελληνική Μειονότητα και να ενισχύσει τους Έλληνες.

Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας αποτελεί νέο σημείο αναφοράς στην αιματοβαμμένη ιστορία του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού, δείχνοντας πως ο δρόμος του αγώνα είναι δύσβατος και μοναχικός. 

Κοινό μέτωπο Ελλήνων, Αρμενίων, Κούρδων και Ινδών ...
Ποια είναι η τιμωρία που επέβαλε η UEFA στην Αλβαν...

Σχετικά άρθρα 

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμη
Επισκέπτης
Τρίτη 16/08/22, 07:37

Εικόνα Captcha

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη