Η Ένωση Χειμαρριωτών για την διακοπή των λεωφορειακών γραμμών Αθήνα - Χειμάρρα


Αξιότιμε κ. Γενικέ δια της παρούσης θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για ένα θέμα το οποίο αναστάτωσε την κοινότητά μας. Πρόκειται για την πρότασή σας προς το αλβανικό υπουργείο μεταφορών που φιλοδοξεί να ρυθμίσει τα τακτικά δρομολόγια των λεωφορείων μεταξύ Ελλάδας και Αλβανίας.

Με μεγάλη μας λύπη διαπιστώσαμε ότι από την πρότασή σας εξαιρείται το δρομολόγιο Αθήνα - Χειμάρρα και αντιστρόφως, καθώς και τις υπόλοιπες πόλεις της Βορείου Ηπείρου.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως στην Αθήνα ζουν περίπου 15 με 20 χιλιάδες Χειμαρριώτες οι οποίοι εδώ και χρόνια μεταφέρονται με τις υπάρχουσες γραμμές. Για τα μέλη του Δ/Σ αλλά και όλης της κοινότητάς μας η απόφαση αυτή είναι ανεξήγητη αφού μας αποκόπτει από τις ρίζες μας εφόσον με την συγκεκριμένη πρόταση τριπλασιάζεται το κόστος μετάβασής μας προς την ιδιαίτερη πατρίδα. Ενώ στην πρότασή σας φροντίζετε οι αλβανοί να μεταφέρονται προς τις πόλεις απευθείας εμάς μας εξαιρείτε.

Επειδή πολλά λέγονται για την σκοπιμότητα αυτής της απόφασης παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε με όποιον τρόπο εσείς επιθυμείτε για ποιο λόγο λάβατε μία τόσο δυσμενή απόφαση για την κοινότητα που εκπροσωπούμε.

Μετά τιμής

Δια το Δ/Σ της Ένωσης Χειμαρριωτών

Η πρόεδρος

Μαρία Μπολάνο


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου