Απίστευτο περιστατικό καταπάτησης γης στην Χιμάρα

Απίστευτο περιστατικό καταπάτησης γης στην Χιμάρα

Δύο αστυνομικοί της Αλβανικής Αστυνομίας στα σύνορα, σύμφωνα με καταγγελία του Χιμαραίου Περικλή Ζώτου, έχουν καταπατήσει το κτήμα του.

Ο ίδιος κατήγγειλε το περιστατικό σε αλβανική εκπομπή μεγάλου τηλεοπτικού σταθμού, αναφέροντας πως οι εν λόγω αστυνομικοί έστησαν κάμπινγκ στο κτήμα του.

Επίσης σύμφωνα με τον ίδιο, αφού ζήτησε από το Δήμο Χιμάρας να μην τους επιτρέψει να ξαναστήσουν εκεί το κάμπινγκ τους, ο δήμος όντως φέτος τους απαγόρευσε κάτι τέτοιο, ωστόσο εκείνοι ανενόχλητοι συνέχισαν σα να μην συμβαίνει τίποτα.

Έπειτα από την αποστολή δημοσιογράφου της εκπομπής, με κρυφή κάμερα στο κτήμα του κ. Ζώτου, ο γιος ενός εκ των δύο αστυνομικών, ανέφερε πως το κτήμα είναι μπροστά από το σπίτι του και πως το κτήμα, αν και δεν είναι δικό τους το εκμεταλλεύονται εδώ και δύο χρόνια για το κάμπινγκ τους.

Εκτός αυτού, στο θέμα επενέβη και η γυναίκα του άλλου αστυνομικού, αναφέροντας πως η γη δεν είναι του κ. Ζώτου, αλλά αποτελεί έργο του στρατού (επί καθεστώτος) και γι' αυτό την εκμεταλλεύονται.

Η αισχρότητα, η χαμηλή νοημοσύνη των καταπατητών, σε συνδυασμό με την αναλγησία των αρχών, ώστε να εξασφαλίσουν στην Εθνική Ελληνική Μειονότητα αλλά και ευρύτερα στην Αλβανία, τάξη και ασφάλεια, το 2021 αποτελεί δείγμα μηδενικής αλλαγής της οθωμανικής νοοτροπίας που επικρατεί στην χώρα και στους θεσμούς της, αλλά και στην κατακτητική συμπεριφορά αρκετών Αλβανών, απέναντι τους Έλληνες μειονοτικούς.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου