Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Χιμάρας ξυλοκόπησαν γυναίκα στο Λούκοβο

Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Χιμάρας ξυλοκόπησαν γυναίκα στο Λούκοβο

Η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων και Καταγγελιών της Αλβανίας έχει θέσει σε διαθεσιμότητα δύο αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αυλώνας, οι οποίοι υπάγονταν στην υπηρεσία του Αστυνομικού Τμήματος Χιμάρας. Συγκεκριμένα τον προϊστάμενο του Τμήματος Δημόσιας Τάξης και Ασφάλειας της αστυνομικής επιτροπής στην Χιμάρα και τον αναπληρωτή Επίτροπο του εν λόγω αστυνομικού τμήματος στην Αστυνομική Διοικητική Μονάδα του Λουκόβου.

Η παραπάνω ενέργεια συντελέστηκε στο πλαίσιο της ποινικής δίωξης αριθ. 1522/2020 σε συνεργασία με την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αυλώνας, η οποία και επέβαλε το μέτρο της «Αναστολής άσκησης καθηκόντων ή δημόσιας υπηρεσίας»

Η διαδικασία που εν τέλει κατέληξε στην καθαίρεση των δύο αστυνομικών, ξεκίνησε έπειτα από καταγγελία μιας γυναίκας για το ποινικό αδίκημα «Τέλεσης αυθαίρετων ενεργειών», που αφορούσε και την άσκηση βίας εναντίον της καταγγέλλουσας, από τον Επιθεωρητή της Αστυνομικής Διοικητικής Μονάδας στο Λούκοβο.

Μέχρι στιγμής οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη για να διευκρινιστούν πλήρως οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό του ξυλοδαρμού της γυναίκας.

Η άστατη αντιμετώπιση του Βορειοηπειρωτικού από το...
Αλβανός βίασε επανειλημμένα Γερμανίδα τουρίστρια σ...
 

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμη
Επισκέπτης
Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021, 23:54

Εικόνα Captcha

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.himara.gr/

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη

X

Nope

Nope