Εντοπίστηκε το όχημα των εκτελεστών του Αλβανού επιχειρηματία στους Αγ. Σαράντα

Εντοπίστηκε το όχημα των εκτελεστών του Αλβανού επιχειρηματία στους Αγ. Σαράντα

Ένα πλήρως καμένο Ι.Χ. βρήκανε σήμερα κοντά στα σύνορα με την Ελλάδα οι αστυνομικές αρχές των Αγίων Σαράντα. Οι αστυνομικοί υποψιάζονται πως το συγκεκριμένο όχημα ήταν εκείνο που χρησιμοποιήθηκε για την πρόσφατη δολοφονία του Αλβανού επιχειρηματία Γκραμόζ Μέμαϊ, ενώ σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους, η μάρκα του αυτοκινήτου είναι ίδια με εκείνου που διέφυγαν οι εκτελεστές το βράδυ τις 6ης Ιουνίου από το σπίτι του θύματος στα Εξαμίλια.

Οι αρχές επισημαίνουν επίσης ότι το αυτοκίνητο κάηκε εντελώς χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα ανακάλυψης αποδεικτικών στοιχείων, ενώ οι ανακριτές της υπόθεσης υποπτεύονται ότι στη δολοφονία συμμετείχαν τέσσερα άτομα, τα οποία μετά το κάψιμο του αυτοκινήτου μπορεί να διέφυγαν στην Ελλάδα.

Η πόλη των Αγίων Σαράντα αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα θέρετρα της χώρας στις ακτές του Ιονίου, με παραδοσιακή παρουσία Ελλήνων της μειονότητας, οι οποίοι συνεχίζουν να δραστηριοποιούνται και στον τουριστικό τομέα. Τέτοια φαινόμενα εγκληματικότητας δυστυχώς ενισχύουν την αβεβαιότητα και ταλανίζουν το μέλλον των ανθρώπων μας στην περιοχή.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου