Διαμαρτυρία κατοίκων της Δρόπολης κατά του Δημάρχου και της Αλβανικής κυβέρνησης

Διαμαρτυρία κατοίκων της Δρόπολης κατά του Δημάρχου και της Αλβανικής κυβέρνησης

Οι κάτοικοι των χωριών της Πάνω Δρόπολης μαζευτήκαν στο χωριό Βρυσέρα και διαμαρτυρήθηκαν εναντίον του Δήμου Δρόπολης καθώς τον θεωρούν υπεύθυνο ότι τους στέρησε το δικαίωμα της δημόσιας μεταφοράς στα υπόλοιπα χωριά του δήμου.

Οι κάτοικοι της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας παραπονιούνται ότι δεν έχουν πλέον κανένα μέσο μεταφοράς για να επισκεφθούν στην πόλη της Αργυροκάστρου, όπου πρέπει να λάβουν άλλες σημαντικές υπηρεσίες και ειδικά σε αυτήν την εποχή της πανδημίας, όταν πρέπει να πάνε στο νοσοκομείο για να λάβουν υπηρεσίες υγείας αφού οι περισσότεροι είναι κυρίως ηλικιωμένοι. Αναγκάζονται να μισθώνουν ιδιωτικά ταξί και να πληρώνουν από την τσέπη τους όλα τα έξοδα ενώ όλες αυτές οι υπηρεσίες πρέπει να παρέχονται δωρεάν από το κράτος τηνστιγμή που πληρώνουν όλους τους φόρους.

Ο δήμαρχος Δρόπολης και η αρμόδια υπηρεσία μεταφορών της Αλβανιας, στον τομέα της μετακίνησης των δημοτών έχει κωλυσιεργήσει για τους κάτοικους των συγκεκριμένων ορεινών χωριών (Σωτήρα, Κοσοβίτσα, Λόγγος , Λοβίνα, Κλεισάρι και Σελλειό). Είναι ανεπίτρεπτο εν έτη 2020 για τα χωριά αυτά να στερούνται τις βασικές υπηρεσίες . Οι κάτοικοι τονίζουν ότι δεν επιτρέπεται να έχουμε υπηρεσίες δυο ταχυτήτων για τους Δροπολίτες. Όλοι είμαστε το ίδιο….

Η επιτροπή της Βενετίας επικρίνει τις αλλαγές του ...
Ξεκινούν έρευνες για την δράση του UCK στην Αλβανί...

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!


 
  1. Σχόλια (3)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (3)

This comment was minimized by the moderator on the site

Υπάρχει καπιταλιστική χώρα στο κόσμο που τα λεωφορεία είναι δωρεάν...??? Φωτιστεί με γιατί κάτι μου έχει ξεφύγει... Και πώς γίνεται αρμόδιο να είναι ο δήμος Δρόπολης κ να φταίει η κυβέρνηση...??

This comment was minimized by the moderator on the site

Είμαι συντάκτης σε ενημερωτική ιστοσελίδα. Δεν μπορούμε να πάρουμε ώστε να διαδώσουμε τα άρθρα σας για τον Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμο διοτι δεναντιγράφονται απο την ιστοσελίδα σας. Αν μπορείτε να διορθώσετε το πρόβλημα αυτό

Ευχαριστώ πολύ

This comment was minimized by the moderator on the site

Αν θέλετε στείλτε μας ένα email στο [email protected] με τα στοιχεία της ιστοσελίδας σας και θα σας δώσουμε πρόσβαση.

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.himara.gr/

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη

X

Nope

Nope