Το Αλβανικό Ταμείο Ανάπτυξης αναλαμβάνει εγγραφή ακινήτων σε τουριστικές περιοχές

p1hmoni5rh1706brf1n397tnmq04.webp

Σε μια στροφή από την προηγούμενη πρακτική, το Αλβανικό Ταμείο Ανάπτυξης (ADF) αναλαμβάνει πλέον την εγγραφή ακινήτων σε τουριστικές περιοχές, θέτοντας ως στόχο την απλούστευση και επιτάχυνση της διαδικασίας για την προσέλκυση επενδύσεων.

Παρά την ύπαρξη ειδικής ομάδας στο Κτηματολόγιο και την προηγούμενη δαπάνη εκατομμυρίων ευρώ, το ADF προχωρά με ιδιωτική εταιρεία, αναζητώντας σύμβουλο για υποστήριξη στην εγγραφή ή ενημέρωση ακινήτων και εξοπλισμού, παράλληλα με την έκδοση νομικών τίτλων ιδιοκτησίας.

Η διαδικασία, με προϋπολογισμό 81,6 εκατομμύρια λεκ, αφορά γη, αγροτική γη, κτίρια και πολυώροφα κτίρια σε 106 χωριά με τουριστικό δυναμικό σε όλη την Αλβανία, συμπεριλαμβανομένων περιοχών του προγράμματος “100 Χωριά”.

Στόχος η ολοκλήρωση της εγγραφής εντός 16 μηνών από την υπογραφή της σύμβασης, με προθεσμία υποβολής προσφορών για εταιρείες έως τις 5 Αυγούστου. 

 

Στηρίξτε μας με μια δωρεά

Δωρεά μέσω PayPal

 

Μοιράσου το
Σχολίασε

Αφήστε μια απάντηση

Το σχόλιο θα ελεγχθεί πριν τη δημοσίευση του.