Κατασχέθηκαν 42.000€ από Αλβανό πολίτη στην Κακαβιά

FB_IMG_1764174915466

Οι αλβανικές αρχές ξεκίνησαν έρευνα σε βάρος Αλβανού πολίτη, ο οποίος φέρεται να προσπάθησε να βγάλει από την Αλβανία το ποσό των 42.000 ευρώ χωρίς να το δηλώσει, μέσω του συνοριακού σταθμού της Κακαβιάς.

Το ποσό εντοπίστηκε κατά τον φυσικό έλεγχο των αποσκευών του 44χρονου, ο οποίος κατηγορείται πλέον για «Μη δήλωση χρηματικών ποσών και αντικειμένων αξίας κατά τον συνοριακό έλεγχο».

Ανακοίνωση της Αστυνομίας

Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση, ο 44χρονος αποπειράθηκε να βγάλει από τη χώρα 42.000 ευρώ χωρίς να πραγματοποιήσει τη νόμιμη δήλωση, με αποτέλεσμα σε βάρος του να κινηθεί η διαδικασία της ποινικής δίωξης. Το ποσό κατασχέθηκε.

Κατά τον έλεγχο των υπηρεσιών της Συνοριακής Αστυνομίας, τα χρήματα βρέθηκαν μέσα στην τσάντα του ελεγχόμενου πολίτη και δεν είχαν δηλωθεί όπως προβλέπει η νομοθεσία.

Οι ειδικοί για τη διερεύνηση εγκλημάτων της αστυνομικής διεύθυνσης Αργυροκάστρου διαβίβασαν τη δικογραφία στην Εισαγγελία, η οποία ξεκίνησε την ποινική διαδικασία σε βάρος του 44χρονου, κατοίκου Φιέρι. Η χρηματική ποσότητα κατασχέθηκε ως αποδεικτικό στοιχείο.

Μοιράσου το
Σχολίασε

Αφήστε μια απάντηση

Το σχόλιο θα ελεγχθεί πριν τη δημοσίευση του.