Η SPAK διερευνά τον ιδιοκτήτη της εταιρείας φρούτων για το ναρκοφορτίο στο Δυρράχιο

porti.jpg

Η Ειδική Δομή κατά της Διαφθοράς και του Οργανομένου Εγκλήματος στην Αλβανίας (SPAK) προχωρά στην διερεύνηση της υπόθεσης εναντίον του Σελίμ Τσέκαϊ (Selim Cekaj). Ο Τσέκαϊ είναι ο ιδιοκτήτης της εταιρείας μεταφοράς μπανάνας όπου κατασχέθηκαν πρόσφατα στο Λιμάνι του Δυρραχίου 49 κιλά κοκαΐνης και συνελήφθη στις 2 Απριλίου του 2021.

Η ίδια υπόθεση έχει απασχολήσει τις αλβανικές, αλλά και τις ευρωπαϊκές αρχές και κατά το παρελθόν, ωστόσο η Εισαγγελία του Δυρραχίου έχει κηρύξει ανικανότητα για την διερεύνηση της υπόθεση.

b2ap3 medium ecoalmax 1068x593 1

Ο 72χρονος Τσέκαϊ είναι επίση ο πατέρας του Άρμπερ Τσέκαϊ (Arbër Cekaj), ο οποίος συνελήφθη για τη μεταφορά 613 κιλών κοκαΐνης το 2018 από τον Ισημερινό

Ο συνήγορος υπεράσπισης του 72χρονου επιχειρηματία δήλωσε πως ο πελάτης του δεν έχει σχέση με την υπόθεση και πως κάποια εγκληματική συμμορία χρησιμοποιεί τα κοντέινερ της εταιρείας για να εμπλέξει την οικογένειά του.

Μοιράσου το
Σχολίασε

Αφήστε μια απάντηση

Το σχόλιο θα ελεγχθεί πριν τη δημοσίευση του.