Φρίκη στο Δυρράχειο, αποκεφαλίζεται μια 18χρονη

Φρίκη στο Δυρράχειο, αποκεφαλίζεται μια 18χρονη

Βρέθηκε το πτώμα ενός κοριτσιού χωρίς κεφάλι σε χωράφι με καλαμπόκια


Το μέρος που βρέθηκε το πτώμαΈνα μακάβριο έγκλημα έχει συγκλονίσει σήμερα το Δυρράχειο. Ένα 18χρονο κορίτσι βρέθηκε σήμερα το πρωί σκοτωμένη και με κομμένο το κεφάλι μέσα σε ένα χωράφι με καλαμπόκια, λίγο πιο πέρα από το σπίτι της. Την άτυχη Aishe Vata βρήκε ο ίδιος ο πατέρας της, Muhamed Vata, ο οποίος ειδοποίησε και την αστυνομία.


Το σώμα φέρει πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι και είναι ακέφαλο. Παρά την έρευνα στην γύρω περιοχή το κεφάλι δεν έχει βρεθεί ακόμα. Δεν έχει προσδιοριστεί ακόμα αν το θύμα έχει ακρωτηριαστεί στο σημείο ή κάπου αλλού, και έχει πεταχτεί το πτώμα εκεί.


Εν τω μεταξύ, μια ομάδα εμπειρογνωμόνων από ειδικό τμήμα του εγκληματολογικού που ασχολείται με βαριά εγκλήματα, εργάζεται εντατικά για τη διαλεύκανση της υπόθεσης και τον εντοπισμό των δραστών της 18χρονης.
Όλη η οικογένειά της και οι γνωστοί πήγαν με τη συνοδεία της αστυνομίας στο τμήμα για ανάκριση.  Η αστυνομία δηλώνει ότι ερευνά προς όλες τις κατευθύνσεις ενώ υπάρχουν έντονες υποψίες για ένα έγκλημα που προκλήθηκε από την ανακάλυψη μιας μυστικής ερωτικής σχέσης του κοριτσιού.


Η Aishe Vata είχε τελειώσει το μεντρεσέ, το ισλαμικό ιεροδιδασκαλείο στην πολη του Δυρραχείου, και τώρα ήταν φοιτήτρια στην νοσηλευτική. Η οικογένεια Vata ζει σε ένα τριώροφο σπίτι μόλις 200 μέτρα μακριά από το σημείο που βρέθηκε. Είχε 5 αδερφές και 2 αδέρφια και ζούσε με τον πατέρα και τη μητριά της μιας και η μητέρα της είχε απεβιώσει πριν χρόνια.


Αυτό το πρωτοφανές έγκλημα και η ομοιότητα του με τους αποκεφαλισμούς των φανατικών ισλαμιστών έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη και την ευρύτερη περιοχή.


Ο Άγιος Βασίλης το 1945
Δουλεύει και περιμένει μια ευκαιρία ο Τάτος
 
  1. Σχόλια (0)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη