Αλβανία: Το Δημοκρατικό κόμμα προσκαλεί τον κόσμο σε μαζική προσέλευση σε διαδήλωση που θα γίνει στις 16 Μαρτίου

Αλβανία: Το Δημοκρατικό κόμμα προσκαλεί τον κόσμο σε μαζική προσέλευση σε διαδήλωση που θα γίνει στις 16 Μαρτίου

p> Η αντιπολίτευση της Αλβανίας σχεδιάζει να πραγματοποιήσει μία μεγάλη αντιπολιτευτική συγκέντρωση στις 16 Μαρτίου και, σύμφωνα με ανώτερους αξιωματούχους της αντιπολίτευσης, αυτή η διαμαρτυρία αναμένεται να είναι μία από τις μεγαλύτερες που πραγματοποιήθηκε ποτέ στη χώρα.

Σε επιστολή που έστειλε ο αρχηγός του Δημοκρατικού Κόμματος στα τοπικά γραφεία του κόμματος, ενθαρρύνει τους αξιωματούχους του κόμματος να φέρουν όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους σε αυτή τη διαδήλωση.

«Η δουλειά σας είναι να εξασφαλίσετε τη μέγιστη δυνατή προσέλευση με όλους τους δυνατούς τρόπους: συναντήσεις με δομές κόμματος, συναντήσεις με ανθρώπους από πόρτα σε πόρτα, φυλλάδια, ανακοινώσεις σε κοινωνικά δίκτυα κλπ. Τα μηνύματα θα είναι τα ίδια με τη διαμαρτυρία που πραγματοποιήθηκε στις 16 Τον Φεβρουάριο, προσθέτοντας ότι η αντιπολίτευση έχει κάνει ένα νέο βήμα. Έχει εγκαταλείψει τις κοινοβουλευτικές εντολές της για να είναι με τους πολίτες και να τους προσφέρει μια κυβέρνηση που εργάζεται γι 'αυτούς», αναφέρεται στην επιστολή.

Πριν από μερικές εβδομάδες, η αντιπολίτευση της Αλβανίας αποφάσισε να μποϊκοτάρει το κοινοβούλιο, αλλά αυτή η απόφαση δεν έγινε αποδεκτή από ορισμένους βουλευτές της που δεν είναι πρόθυμοι να παραιτηθούν από τις εντολές τους. Επομένως, η αντιπολίτευση θέλει να στείλει ένα πιο ριζοσπαστικό μήνυμα ενόψει αυτού του εσωτερικού προβλήματος.

Από την άλλη πλευρά, η διεθνής κοινότητα, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ και της ΕΕ, καταδίκασε αυτήν την απόφαση και έχει καλέσει την αντιπολίτευση να επιστρέψει στο κοινοβούλιο.

Μη απελευθερωμένοι Έλληνες
Συνέχεια του άρθρου για άμεση επίλυση της εκπαιδευ...

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!


 
  1. Σχόλια (0)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.himara.gr/

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη