Αλβανία: Η αντιπολίτευση θα συνεχίσει τις διαδηλώσεις κατά του Έντι Ράμα

Αλβανία: Η αντιπολίτευση θα συνεχίσει τις διαδηλώσεις κατά του Έντι Ράμα

Ο ηγέτης του Δημοκρατικού κόμματος της Αλβανίας, Λουλζίμ Μπάσα, πραγματοποιεί συνάντηση με τους συμμάχους για να συζητήσει τα περαιτέρω βήματα που αναμένεται να αναλάβει η αντιπολίτευση

Αφού εγκατέλειψε τις κοινοβουλευτικές εντολές της, η αντιπολίτευση θα συνεχίσει να διεξάγει τεράστιες διαμαρτυρίες. Αυτή είναι η ουσία του σχεδίου δράσης που ενέκρινε χθες η ενωμένη αντιπολίτευση σε ειδική σύσκεψη. Στη συνάντηση, που συνεκλήθη από τον Λουλζίμ Μπάσα, καθορίστηκαν όλα τα βήματα που θα ακολουθήσει η αντιπολίτευση από τώρα και στο εξής.

«Συζητήσαμε τη διεξαγωγή μαζικών διαμαρτυριών για την αποκατάσταση της νομιμότητας στον τρόπο με τον οποίο κυβερνάται η χώρα», δήλωσε ο πρόεδρος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, Φατμίρ Μεντίου στο τέλος της συνάντησης. Ο Μεντίου πρόσθεσε επίσης ότι η αντιπολίτευση θα κάνει ότι είναι απαραίτητο ώστε να επανέλθει η χώρα στο σωστό δρόμο.

Το άλλο μέλος της αντιπολίτευσης, ο ο αρχηγός του Εθνικού Κινήματος Ανάπτυξης Ντασαμίρ Σέχου, δήλωσε ότι τα αιτήματα της αντιπολίτευσης είναι: η παραίτηση του Έντι Ράμα, μια προσωρινή κυβέρνηση, ελεύθερες και δίκαιες εκλογές.

«Η διεθνής κοινότητα έχει πάρει τη θέση της, αλλά πρέπει να γίνει κατανοητό ότι όσο συνεχίζει ο Έντι Ράμα, η διακίνηση ναρκωτικών θα συνεχιστεί και θα υπάρξει έλλειψη σταθερότητας», δήλωσε Σέχου.

Ερωτηθείς αν η αντιπολίτευση θα αποχωρήσει από τις τοπικές εκλογές αν ο Ράμα δεν παραιτηθεί, ο Σέχου δήλωσε ότι «η αντιπολίτευση θα ηγηθεί μιας «ολομέτωπης επίθεσης». «Δεν το έχουμε συζητήσει ακόμη αυτό. Θα περιμένουμε μέχρι το τέλος της μεγάλης διαμαρτυρίας που προγραμματίζεται να λάβει χώρα στις 16 Μαρτίου», πρόσθεσε.

Οι Ελληνοαλβανικές σχέσεις και η συμπαγής εθνική Ε...
«Τσάμηδες αυτή είναι η ιστορία σας» Μια αποκαλυπτι...

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!


 
  1. Σχόλια (1)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

η διεθνή κοινότητα και τα πρόσωπα που στέλνει μαζί με τους πρέσβεις και προξενεία για να μη διαμορφώνετε για τριάντα χρόνια αυτή η χώρα είναι όλα πρόσωπα αγορασμένα και γι' αυτό κλείνουν το στόμα απεναντίας υποστηρίζουν αυτό που το κλέψιμο να γίνει νομοποιημένο στους κυβερνήτες και ο φτωχός κοσμάκης να γίνει πειραματόζωο η να αδειάσουν όλοι την χώρα για να γίνει το μεγαλύτερο τσιφλίκι τους.

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.himara.gr/

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη