Η αλβανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία καταδικάζει το ρατσιστικό πανό των οπαδών της Παρτιζάνι

Η αλβανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία καταδικάζει το ρατσιστικό πανό των οπαδών της Παρτιζάνι

Με επίσημη ανακοίνωση ο ανώτατος οργανισμός ποδοσφαίρου της Αλβανίας τονίζει ότι αυτές οι εκδηλώσεις δεν θα μείνουν ατιμώρητες και πως αποστασιοποιείται από αυτήν την πρωτοφανή πράξη, προσθέτοντας ότι τέτοιες ενέργειες δεν θα επιτραπεί να χαλάσουν την ομορφιά του αλβανικού ποδοσφαίρου.

«Η Αλβανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εκφράζει τη βαθιά της ανησυχία και αποστασιοποιείται από το συμβάν κατά τη διάρκεια του αγώνα Παρτιζάνι - Σκεντέρμπεη, για το σύνθημα που ξεδιπλώθηκε κατά την έναρξη του αγώνα στις κερκίδες των οπαδών της Παρτιζάνι με σαφώς απαράδεκτο ρατσιστικό σύνθημα.

Αν και χρειάστηκε η παρέμβαση του εκπροσώπου του αγώνα για την αφαίρεση αυτού του άθλιου πανό και πάλι ο στόχος και η πράξη είναι απαράδεκτες.

Η Ομοσπονδία καταδικάζει έντονα τη γλώσσα αυτή και το ταραγμένο μυαλό εκείνων που αναμιγνύουν το ποδόσφαιρο με τον ρατσισμό ή τον ψευδοεθνικισμό.

Διαβεβαιώνει την κοινή γνώμη και τους αληθινούς οπαδούς ότι τα γήπεδα μας δεν θα γίνουν ποτέ πεδία συγκρούσεων και μίσους, αλλά θα είναι χώροι όπου επικρατεί το πνεύμα αλληλεγγύης, ζωής και αγάπης για το ποδόσφαιρο.

Επαναλαμβάνουμε ότι είμαστε σαφώς αποστασιοποιημένοι από κάθε πρόκληση και εκφράζουμε την πεποίθηση ότι αυτό το μικρό και παραπλανητικό πανό δεν θα καταφέρει να διαταράξει την εικόνα του ποδοσφαίρου και τους πραγματικούς οπαδούς του.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι οι νομικές επιτροπές της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου θα συνέλθουν επειγόντως και θα εξετάσουν όλο το περιστατικό για να προχωρήσουν στα σχετικά μέτρα».

Η οικογένεια Κατσίφα θα κινηθεί νομικά για τις δια...
Δήλωση του Αντώνη Μπέζα για την εκτέλεση του Κωνστ...
 
  1. Σχόλια (1)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

Ωραία δήλωση. Ελπίζω τα μέτρα να μην είναι χάδι. Ή ομάδα αυτή έχει άμεσες σχέσεις με το κυβερνών κόμμα.

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.himara.gr/

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη

X

Right Click

No right click