Επιχείρηση του FBI στα Τίρανα για σύλληψη "μεγάλων ψαριών" εντός του 2018

Επιχείρηση του FBI στα Τίρανα για σύλληψη "μεγάλων ψαριών" εντός του 2018

Ο πρέσβης των ΗΠΑ στα Τίρανα, Ντόναλντ Λου, δήλωσε σήμερα ότι στις αρχές του 2018, το «μεγάλο ψάρι» θα συλληφθεί στην Αλβανία.

Η δήλωση έγινε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της επιχείρησης «Δύναμη του Νόμου», όπου με την βοήθεια πρακτόρων του FBI που ήρθαν για τον σκοπό από τις ΗΠΑ, ο Λου έδειξε βεβαιότητα ότι ήρθε η σειρά του μεγάλου ψαριού.

Ο Αμερικανός πρέσβης επέκρινε δριμύτατα την αλβανική πολιτική που δεν συμπεριφέρεται ορθά όταν έχει να αντιμετωπίσει εγκληματίες (πολιτικούς).

«Θα μιλήσουν τα έργα όχι τα λόγια. Το FBI είναι εδώ για να ασχοληθεί με την καταπολέμηση του εγκλήματος. Με τη βοήθειά μας θα δημιουργηθούν δύο νέα ιδρύματα για τον σκοπό αυτόν. Ένας πράκτορας μας, του FBI, θα εργασθεί για αρκετούς μήνες στα Τίρανα. Μιλάμε για πράξεις, όχι λόγια», είπε τονίζοντας ότι «αυτό το κυβερνητικό σχέδιο θα τελειώσει με τη σύλληψη ορισμένων μεγάλων ψαριών στις αρχές του επόμενου έτους και θα συνεχισθεί όλο το 2018».

Δεσμοί εγκληματιών με την πολιτική

Ο Ντοναλντ Λου μίλησε με αυστηρό τόνο και κατηγόρησε τους Αλβανούς πολιτικούς ότι είναι πολύ ελαστικοί με την εγκληματικότητα στην Αλβανία.

«Ο αλβανικός λαός αναζητά αυτό που του αξίζει. Έχετε μια έκφραση: Η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί. Το έγκλημα στην Αλβανία αποτελεί απειλή για την εθνική ασφάλεια. Οι φορείς δικαιοσύνης έχουν αποτύχει μέχρι στιγμής. Η Αλβανία έχει πρόβλημα μεγάλο και αυτό είναι οι δεσμοί που υπάρχουν μεταξύ των εγκληματιών και της πολιτικής», είπε ο Λου.

Απόδοση από τα αλβανικά: Βαλκανικό Περισκόπιο

Αρχάγγελοι Μιχαήλ και Γαβριήλ, οι προστάτες της Χι...
Το ύποπτο ρεπορτάζ του Π. Μπάρκα στην ΕΡΤ3 για τις...
 
  1. Σχόλια (0)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.himara.gr/

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη

X

Right Click

No right click