Συνεχίζοντας την περιήγηση στην σελίδα μας αποδέχεστε την χρήση της τεχνολογίας cookies.

Στην επικαιρότητα το κόμμα MEGA, αλλά για λάθος λόγους

Kristaq-Kico-mega

Ενόψει εκλογών όλα τα κόμματα επιδιώκουν με κάθε τρόπο να βρίσκονται στην επικαιρότητα και να γίνετε αναφορά σε αυτά απ' τα ΜΜΕ της χώρας τους. Μια τέτοια περίπτωση είναι το μειονοτικό κόμμα MEGA-EEMM που είδε το όνομά του να φιγουράρει σε όλα τα αλβανικά ΜΜΕ.

Την υπόθεση έφερε στο φως το προσωπικό παρακολούθησης του Ινστιτούτου Πολιτικών Σπουδών στα Τίρανα το οποίο και το δημοσίευσε πρώτο. Στην συνέχεια δημοσιεύθηκε σε όλες τις μεγάλες ιστοσελίδες της χώρας.

Τα άρθρα ήταν χλευαστικά και ειρωνικά μιας και αναφέρονταν στην έλλειψη ποικιλίας στα ονόματα των υποψηφίων στις λίστες του κόμματος. Κατηγορούν το MEGA για οικογειοκρατία καθώς στην λίστα των συνολικά 140 ατόμων, 15 έχουν το επώνυμο Μπουζούκα και 14 το επώνυμο Παππάς.

Είναι τόσο κοινά τα ονόματα αυτά και πρόκειται περί παρεξήγησης ή μήπως δεν έβγαιναν τα κουκιά;

Το κόμμα ΜΕGΑ επιδιώκει να διεκδικήσει την ψήφο των Βορειοηπειρωτών, μιας και προέρχεται από τους κόλπους τους και να μπει για πρώτη φορά στα έδρανα του αλβανικού κοινοβουλίου. Έχει ιδιαίτερες σχέσεις με το κόμμα του Έντι Ράμα, καθώς είχαν συνεργαστεί για τις δημοτικές εκλογές στο δήμο Φοινίκης τις οποίες και κέρδισαν, επίσης ο πρόεδρος του MEGA Χ. Κίτσος είναι διορισμένος αντιδήμαρχος στον δήμο Αγίων Σαράντα με δήμαρχο από το Σοσιαλιστικό κόμμα.

Το κόμμα που εκπροσωπεί σταθερά την ΕΕΜ στην αλβανική βουλή, το ΚΕΑΔ, δεν θα λάβει μέρος στις εκλογές έχοντας συστρατευθεί με την αντιπολίτευση η οποία ως ένδειξη διαμαρτυρίας στο καθεστώς Ράμα θα απέχει από τις εκλογές. Με αυτή του την κίνηση ο πρόεδρος του ΚΕΑΔ Β. Ντούλες, δίνει πληρωμένη απάντηση στο στρατόπεδο του MEGA που τον λοιδωρεί προσάπτοντας του πως είναι προσκολλημένος στην βουλευτική του καρέκλα.

Σκάνδαλο διαφθοράς και κατασπατάλησης δημοσίου χρή...
Χωρίς σχολείο τα παιδιά μας...
 
  1. Σχόλια (0)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

Απ' το Facebook μας

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη