Συνεχίζοντας την περιήγηση στην σελίδα μας αποδέχεστε την χρήση της τεχνολογίας cookies.

Ο καταζητούμενος «Εσκομπάρ των Βαλκανίων» διασκεδάζει ανενόχλητος στους Αγίους Σαράντα

Ο καταζητούμενος «Εσκομπάρ των Βαλκανίων» διασκεδάζει ανενόχλητος στους Αγίους Σαράντα

Την ώρα που οι αλβανικές αρχές υποτίθεται πως τον έψαχνε, ο "Εσκομπάρ" των Βαλκανίων, Klement Balili, κυκλοφορούσε ελεύθερος κάτω απ' την μύτη τους.

Έχει ειπωθεί πολλές φορές από αλβανικά μέσα ενημέρωσης πως έχει τεράστια πρόσβαση σχεδόν σε όλες τις κρατικές δομές της Αλβανίας και την πλήρη υποστήριξη από τα υψηλότερα πολιτικά κλιμάκια της χώρας, με αποτέλεσμα να δρα ανενόχλητος.

Οι φωτογραφίες που κυκλοφορούν σήμερα στον αλβανικό Τύπο αποτελούν σαφή απόδειξη πως o λεγόμενος "Εσκομπαρ" των Βαλκανίων, κυκλοφορούσε ανενόχλητος στους Αγίους Σαράντα, μάλιστα, προσκεκλημένος σε γάμο φίλου του και στελέχους του Σοσιαλιστικού Κόμματος, στο θέρετρο του «Santa Quaranta".

Διασκέδαζε με την ψυχή του μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ανενόχλητος από την αστυνομία και τις αλβανικές υπηρεσίες τη στιγμή μάλιστα που είχε εκδοθεί ένταλμα για τη σύλληψή του και από την ελληνική αστυνομία.

Το άτομο που παντρεύονταν είναι σήμερα διευθυντής Μεταφορών στους Αγίους Σαράντα, μια θέση που κατείχε προηγουμένως ο ίδιος ο Klement Balili πριν απομακρυνθεί και κηρυχθεί από την ελληνική αστυνομία ως εγκέφαλος εγκληματικής οργάνωσης. Όλο αυτό το διάστημα, ο ίδιος είχε καθίσει στο τραπέζι του γάμου με τον επικεφαλής του Σοσιαλιστικού Κόμματος στο Τεπελένι, Dino Selimi ο οποίος κατέχει τη θέση του Διευθυντή της Περιφερειακής Διεύθυνσης Μεταφορών στο Αργυρόκαστρο.

Βρυξέλλες προς Αλβανία : Σεβασμός στα δικαιώματα τ...
Τσάμης επιτέθηκε σε Βορειοηπειρώτη στέλεχος του ΚΕ...
 

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

Βρείτε μας

Μπορείτε να μας βρείτε στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης και επίσης μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή μας για συσκευές android και iOS


Ακολουθήστε μας

Android APPiOS APP


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη