Ράμα: «Μέτρα για τη βελτίωση του επιχειρηματικού κλίματος»

Επιπλέον μέτρα για τη βελτίωση του επιχειρηματικού κλίματος και την ενίσχυση της εμπιστοσύνης των επενδυτών, ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα, μιλώντας ενώπιον των μελών της επιχειρηματικής κοινότητας.

Ο κ. Ράμα υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση θα συνεχίσει τη λήψη ενεργών μέτρων για τη βελτίωση του επιχειρηματικού κλίματος και πρόσθεσε ότι, σύντομα, δύο σημαντικοί νόμοι -ένας για τις επενδύσεις και ένας για τον τουρισμό- θα εγκριθούν, σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε τηλεγράφημα του πρακτορείου ειδήσεων ΑΤΑ.

Ο πρωθυπουργός παρέστη σε συνάντηση με την ένωση ξένων επιχειρηματιών, στη διάρκεια της οποίας υπογραμμίσθηκε η συνεργασία της κυβέρνησης με τις επιχειρήσεις, οι οποίες διαδραματίζουν ρόλο - κλειδί για την αλβανική οικονομία. Ο ίδιος σημείωσε ότι το 2014 ήταν γεμάτο από μεγάλες προκλήσεις, τόσο για την Αλβανία όσο και τις επιχειρήσεις.

Υπογράμμισε δε, ότι η κυβέρνηση στοχεύει στον σχεδιασμό πακέτου (μέτρων) που πρότειναν οι επιχειρηματίες, με στόχο τη διευκόλυνση της επιχειρηματικότητας και τη βελτίωση των αποτελεσμάτων.