Ράμα: «Μέτρα για τη βελτίωση του επιχειρηματικού κλίματος»

Ράμα: «Μέτρα για τη βελτίωση του επιχειρηματικού κλίματος»

Επιπλέον μέτρα για τη βελτίωση του επιχειρηματικού κλίματος και την ενίσχυση της εμπιστοσύνης των επενδυτών, ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα, μιλώντας ενώπιον των μελών της επιχειρηματικής κοινότητας.

Ο κ. Ράμα υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση θα συνεχίσει τη λήψη ενεργών μέτρων για τη βελτίωση του επιχειρηματικού κλίματος και πρόσθεσε ότι, σύντομα, δύο σημαντικοί νόμοι -ένας για τις επενδύσεις και ένας για τον τουρισμό- θα εγκριθούν, σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε τηλεγράφημα του πρακτορείου ειδήσεων ΑΤΑ.

Ο πρωθυπουργός παρέστη σε συνάντηση με την ένωση ξένων επιχειρηματιών, στη διάρκεια της οποίας υπογραμμίσθηκε η συνεργασία της κυβέρνησης με τις επιχειρήσεις, οι οποίες διαδραματίζουν ρόλο - κλειδί για την αλβανική οικονομία. Ο ίδιος σημείωσε ότι το 2014 ήταν γεμάτο από μεγάλες προκλήσεις, τόσο για την Αλβανία όσο και τις επιχειρήσεις.

Υπογράμμισε δε, ότι η κυβέρνηση στοχεύει στον σχεδιασμό πακέτου (μέτρων) που πρότειναν οι επιχειρηματίες, με στόχο τη διευκόλυνση της επιχειρηματικότητας και τη βελτίωση των αποτελεσμάτων.

Ο αλβανικός εθνικισμός και η καλλιέργεια του με τη...
Το ναυάγιο του ατμόπλοιου «Χειμάρρα»

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!


 
  1. Σχόλια (0)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.himara.gr/

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη