Επιχείρηση του Λιμενικού με λεία 1 τόνο χασίς απ' την Αλβανία

Επιχείρηση του Λιμενικού  με λεία 1 τόνο χασίς απ' την Αλβανία

Μια σούπερ επιχείρηση της Ελληνικής ακτοφυλακής

... οδήγησε στην κατάσχεση μιας από τις μεγαλύτερες ποσότητες ναρκωτικών που κατασχέθηκαν ποτέ στην Ελλάδα.

 

Σύμφωνα με την ελληνική ακτοφυλακή, ειδικές μονάδες κατάφεραν να μπλοκάρουν μια φουσκωτή βάρκα με την ποσότητα των ναρκωτικων, τα οποία προέρχονταν από την Αλβανία.

 

Η ενέργεια αυτή πραγματοποιήθηκε σε μια ευρεία περιοχή. Πρώτον, η ακτοφυλακή κυνήγησε ένα φουσκωτό σκάφος, το οποίο είχε φωρτώσει τις ναρκωτικές ουσίες ςτις αλβανικές ακτές.Στη συνέχεια, ο οδηγός του σκάφους ήρθε στο εσωτερικό των Ελληνικών συνόρων και μέσω Κέρκυρας Ηγουμενίτσας και Μεσσολογγίου, ήρθε σε μια παραλία κοντά στην Πάτρα, 200 χλμ βορειο-δυτικά της Αθήνας, για να κατεβάσει την ποσότητα των ναρκωτικών.

 

Ο εκπρόσωπος του Λιμενικού Σώματος αναφέρει ότι με τη συνδρομή ενός μεγάλου αριθμού ειδικών δυνάμεων του Λιμενικού έγινε εφικτή η κατάσχεση ενός σκάφους 11 μέτρα μακρύ, με δύο κινητήρες 350 ίππων η κάθε μία, με ποσότητα 1000 kg ναρκωτικών καθώς και ένα Καλάσνικοφ αυτόματο με 70 φυσίγγια.

 

Στο έδαφος, συνελήφθησαν άλλα τέσσερα άτομα που περίμεναν να επιβιβάσουν το φορτίο σε ένα φορτηγό με ελληνικές πινακίδες κυκλοφορίας. Τρεις από τους συλληφθέντες είναι Αλβανοί και ένας Έλληνας.

 

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο οδηγός του σκάφους κατάφερε να ξεφύγει πηδώντας στη θάλασσα. Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν βρέθηκε από τους αστυνομικούς και τα σκάφη του Λιμενικού Σώματος.

 

Αλβανικές δυνάμεις πάνε στο Αφγανιστάν
Σχέδιο πόλεως Χιμάρας (master plan)
 
  1. Σχόλια (0)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη