Αλβανικά ΜΜΕ: Ιδρύθηκε τρομοκρατική οργάνωση για την αυτονομία της ΒΗ

Αλβανικά ΜΜΕ: Ιδρύθηκε τρομοκρατική οργάνωση για την αυτονομία της ΒΗ

«Τρομοκρατικές ομάδες δημιουργήθηκαν στο νότιο τμήμα της χώρας για την απελευθέρωση της Χιμάρας, των Άγιων Σαράντα, της Δερβιτσάνης, της Δρόπολης , τους Γεωργουτσάτες, τις Δρυμάδες και το Κηπαρό και ορισμένα χωριά που πιστεύουν ότι πρέπει να ενταχθούν σε μια αυτονομία στο αλβανικό κράτος», γράφει το αλβανικό δημοσίευμα.

Η τρομοκρατική οργάνωση που χρηματοδοτείται από λομπίστες για την ανεξαρτησία της Βορείου Ηπείρου, έχει κυκλοφορήσει πλατφόρμα για την αυτονομία.

Έλληνες Ορθόδοξοι κληρικοί χρηματοδοτούν την κίνηση αυτή και μεταξύ τους θεωρούνται ύποπτοι αρκετοί επίσκοποι υψηλού επιπέδου.

Πριν από ημέρες- συνεχίζει το δημοσίευμα- οι δύο σύμμαχοι της Αναγέννησης, ο Βαγγέλης Ντούλε και ο Βασίλης Μπολάνος, προέβησαν σε κλήσεις κατά του αλβανικού κράτους και απαίτησαν περισσότερη αυτονομία στην ελληνική μειονότητα, μια πρωτοβουλία που υποστηρίχθηκε από το βουλευτή του LSI (Σοσιαλιστικό Κίνημα για Ενσωμάτωση), Βαγγέλη Τάβο.

Η αστυνομία και ο Σαϊμίρ Ταχίρι (υπουργός Εσωτερικών) σιωπούν και δεν προβαίνουν σε δηλώσεις.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε κοντά στο χωριό Δρυμάδες που είναι γνωστό ότι ανήκει στην εκλογική περιφέρεια των βουλευτών του Σοσιαλιστικού Κόμματος, Κότσο Κοκοδήμα και Έντι Ράμα, σημειώνει το αλβανικό δημοσίευμα.

Μετάφραση: echedoros-a.gr

Σχόλιο:Το παραπάνω άρθρο είναι πιστή μετάφραση απ' τα αλβανικά ΜΜΕ που είδαν μια φωτογραφία και αποφάσισαν να την κάνουν θέμα. Θέμα χωρίς καμία υπόσταση και βέβαια με μπόλικη δόση φαντασίας που επιβεβαιώνει ακόμη μια φορά πως το Βορειοηπειρωτικό "πουλάει" ακόμη στην Αλβανία. Οι Αλβανοί δημοσιογράφοι μας παρουσιάζουν στην αλβανική κοινωνία ως τους κακούς τρομοκράτες διογκώνοντας το μίσος του μέσου Αλβανού πολίτη προς τους Βορειοηπειρώτες. Η Ελληνική πλευρά τι θα έπρεπε να πει έχοντας 2850 Αλβανούς εγκληματίες στις φυλακές της; Τι να πούμε για την περίπτωση Σινανάι που συμμετείχε σε τρομοκρατική οργάνωση στην Ελλάδα και εκτελούσε συμβόλαια θανάτου;

Αθήνα και Τίρανα αναζητούν λύση στα διμερή προβλήμ...
Παρουσίαση του τετράτομου έργου του Αρχιεπισκόπου ...
 
  1. Σχόλια (0)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη