Εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός για το 2014 στην Αλβανία

Εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός για το 2014 στην Αλβανία

Εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός για το 2014 στην Αλβανία
Ο Σοσιαλιστής πρωθυπουργός Έντι Ράμα, ζήτησε από τους βουλευτές να ψηφίσουν υπέρ του προϋπολογισμού οικονομικής ανάκαμψης της χώρας, όπως τον χαρακτήρισε.

Το αντιπολιτευόμενο όμως Δημοκρατικό Κόμμα απέρριψε το σχέδιο, το οποίο χαρακτήρισε προϋπολογισμό της κρίσης και καταστροφής της οικονομίας.

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών Ριντβάν Μπόντε δήλωσε «ότι το σχέδιο αυτοκατευθύνει στα τυφλά την οικονομία της χώρας, και επιβαρύνει φορολογικά όλες τις τάξεις της κοινωνίας».


Πρόσθεσε δε ότι «οι νέες φορολογικές μεταρρυθμίσεις θα πλήξουν ομοιόμορφα τόσο την καταναλωτική δύναμη των νοικοκυριών, όσο και τις επενδυτικές και παραγωγικές δυνατότητες των εταιρειών».

Σύμφωνα με τον κ. Μπόντε «τα καύσιμα θα φορολογούνται κατά 84 εκατομμύρια δολάρια περισσότερο, ενώ οι μισθοί θα φορολογηθούν κατά 13 εκατομμύρια δολάρια περισσότερο και ότι τα χρήματα θα βγουν από τις τσέπες των πολιτών».

Η νέα κυβέρνηση των Σοσιαλιστών που ανέλαβε την εξουσία το Σεπτέμβρη, αποφάσισε να αλλάξει το φορολογικό σύστημα, αντικαθιστώντας τον ενιαίο φόρο με τον προοδευτικό.

Στης Δρόπολης (ποίημα)
Ερώτημα βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ για τις συντάξεις του ΟΓΑ
 
  1. Σχόλια (0)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη