Παρατείνεται μέχρι το 2015 ο έλεγχος των τίτλων ιδιοκτησίας γεωργικής γης


Η αλβανική κυβέρνηση παράτεινε κατά δύο έτη την προθεσμία για τον έλεγχο των τίτλων ιδιοκτησίας γεωργικής γης. Η διαδικασία αυτή αναμενόταν να ολοκληρωθεί στις 31 Δεκεμβρίου του τρέχοντος έτους, αλλά με δεδομένες τις απαιτήσεις των ιδιοκτητών αναγκάζετε να κάνει αυτή την επέκταση τροποποιώντας τον νόμο με αρ. 9948 με ημερομηνία 07.07.2008, «Αναθεώρηση για τη νομική εγκυρότητα των τίτλων ιδιοκτησίας γεωργικής γης» .

«Το σχέδιο προορίζεται για διετή αναβολή της προθεσμίας για την επαλήθευση των νόμιμων τίτλων ιδιοκτησίας με την παράταση θα λήξει στις 31 Δεκ 2015», σημείωσε η απόφαση που ελήφθη χθες από το Υπουργικό Συμβούλιο.


Ο νόμος αυτός έχει ως στόχο να καθορίσει τη νομική εγκυρότητα των τίτλων ιδιοκτησίας γεωργικής γης και κρατικές δομές και να αναθεωρήσει τη νομική εγκυρότητα σε γεωργική γη , που χορηγείται σε φυσικά ή νομικά πρόσωπα που ανήκουν στην χώρα. Κατά την τελευταία συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του Σοσιαλιστικού Κόμματος, ο Ράμα ζήτησε από τους βουλευτές του να ακολουθήσουν αυτή τη διαδικασία στις εκλογικές περιφέρειες τους και συντονιστή όλων όρισε τον βουλευτή Εριόν Μπράτσε.

Μειωμένες οι εμπορικές σχέσεις Ελλάδας-Αλβανίας
 
  1. Σχόλια (0)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.himara.gr/

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη

X

Right Click

No right click