Επίσκεψη Έντι Ράμα στα Σκόπια

Επίσκεψη Έντι Ράμα στα Σκόπια

Επίσκεψη Έντι Ράμα στα Σκόπια
Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα πραγματοποιεί από χθες διήμερη επίσημη επίσκεψη στην ΠΓΔΜ, μετά από πρόσκληση του ομολόγου του της ΠΓΔΜ Νίκολα Γκρούεφσκι

Ο κ. Ράμα, εκτός της συνάντησης που θα έχει σήμερα με τον κ.Γκρούεφσκι στα Σκόπια, θα συναντηθεί ακόμη με τον πρόεδρο της ΠΓΔΜ Γκιόργκι Ιβάνοφ και με τον πρόεδρο της Βουλής, Τράικο Βελιάνοφσκι.

Ο κ. Ράμα είχε χθες το βράδυ κοινή συνάντηση στα Σκόπια με τους αρχηγούς των δύο μεγαλύτερων αλβανικών κομμάτων στην ΠΓΔΜ, Αλί Αχμέτι του DUI και Μέντουχ Θάτσι του Δημοκρατικού Κόμματος Αλβανών (DPA), αντίστοιχα.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της ΠΓΔΜ Αλεξάντερ Γκιοργκίεφ, δήλωσε ότι η συνάντηση μεταξύ των δύο πρωθυπουργών αποτελεί συνέχεια της θετικής πρακτικής των δύο χωρών για πραγματοποίηση συναντήσεων σε υψηλό επίπεδο.


Πρόσθεσε ότι στη συνάντηση του κ.Γκρούεφσκι με τον κ.Ράμα θα συζητηθούν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, η περαιτέρω προώθηση της διμερούς συνεργασίας, η συνεργασία στον τομέα της οικονομίας και των εμπορικών συναλλαγών, η υλοποίηση σημαντικών έργων υποδομής, καθώς και η ευρωπαϊκή και ευρωατλαντική προοπτική και ενσωμάτωση των χωρών περιοχής.

Είναι η πρώτη επίσκεψη του κ. Ράμα στην ΠΓΔΜ από το Σεπτέμβριο που ανέλαβε καθήκοντα πρωθυπουργού της Αλβανίας.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Επίσκεψη Κωστή Στεφανόπουλου στην Βόρειο Ήπειρο το...
Συνελήφθη ένας 24χρονος Αλβανός για εμπορία ηρωίνη...
 
  1. Σχόλια (0)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη