Σκάνδαλο: Ο αρχηγός της Αλβανικής Αστυνομίας κινείται με κλεμμένο αυτοκίνητο

Σκάνδαλο: Ο αρχηγός της Αλβανικής Αστυνομίας κινείται με κλεμμένο αυτοκίνητο

Ο επικεφαλής του Υπουργείου Εσωτερικών και της Κρατικής Αστυνομίας, εκείνος ακριβώς που θα πρέπει να είναι στην πρώτη γραμμή του αγώνα κατά του εγκλήματος, είναι αυτός που ταξιδεύει με κλεμμένο αυτοκίνητο.

Και δεν είναι το μοναδικό. Πρόκειται για οχήματα τα οποία έχουν κλαπεί σε διάφορες χώρες της Ευρώπης και εδώ χρησιμοποιούνται από τους κορυφαίους ηγέτες του κράτους.

Ο υπουργός Εσωτερικών, επικεφαλής της Αστυνομικής Διεύθυνσης, ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της Αστυνομίας, κινούνται με αυτοκίνητα κλεμμένα ή αυτοκίνητα

τα οποία έχουν κατασχεθεί από την αστυνομία λόγω των προβλημάτων που είχαν οι ιδιοκτήτες τους με το νόμο.

Τα παραπάνω γράφει η εφημερίδα Shekulli/Αιώνας, των Τιράνων και επισημαίνει:

Ο υπουργός Εσωτερικών Μπουγιάρ Νισάνι, εδώ και αρκετό καιρό κινείται με ένα αυτοκίνητο που έχει το εμπορικό σήμα Mercedes Benz class S 500» με κινητήρα 5.000 κυβικών εκατοστών που είναι τρομερά πολυδάπανο όχημα. Το όχημα αυτό το χρησιμοποιεί ο Nishani εδώ και δύο χρόνια, όταν ήταν υπουργός Εσωτερικών. Έφυγε από το γραφείο του και όταν επέστρεψε την άνοιξη του τρέχοντος έτους πήρε πίσω το όχημα και το ξαναχρησιμοποιεί.

Επίσης το όχημα που χρησιμοποιεί ο  Γενικός Διευθυντής της Αστυνομίας, Hysni Burgaj, ένα «Audi Q7» χρώμα μαύρο με πινακίδες «TR 4304 S» και με αυτό εισέρχεται στην αυλή της προεδρίας της Δημοκρατίας είναι κλεμμένο.

Ένα αυτοκίνητο επίσης,  τύπου BMW X5 που βρίσκεται στην αυλή της Γενικής Διεύθυνσης της Αστυνομίας με πινακίδες “TR 0377 E” είναι αμφίβολο αφού με τις ίδιες πινακίδες παρουσιάστηκε ένα άλλο όχημα τύπου Mercedes ML…

Σύμφωνα με το αριθμό του σασί του "WDD221861A112090", φέρεται κλεμμένο από την  πρωτεύουσα της Σερβίας, το Βελιγράδι. Το όχημα εκλάπη στις 29 Νοεμβρίου του 2007 από παρκινγκ του Βελιγραδίου.

 

Βαλκανικό περισκόπιο

Βόρειος Ήπειρος.gr, τι θα ακούσουμε στην τελευταία...
Σαν σήμερα: 27 Δεκεμβρίου πέθανε ο Πέτρο Μάρκος
 
  1. Σχόλια (0)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη