Στο στόχαστρο της Gazeta Shqiptare το ΕΕΜΜ-MEGA

Στο στόχαστρο της Gazeta Shqiptare το ΕΕΜΜ-MEGA
Φωτιά έχουνε πάρει ξανά τα ΜΜΕ Αλβανίας όπως συμβαίνει πάντα όταν υπάρχει θέμα που αφορά την ελληνική μειονότητα στην Αλβανία .

Σύμφωνα με την Gazeta Shqiptare, εν όψει ανακοινώσεων ονομάτων υφυπουργών και γενικών διευθυντών από τον πρωθυπουργό Έντι Ράμα, θα αναλάβουν καθήκοντα 2-3 υφυπουργοί και 4 γενικοί διευθυντές υποψήφιοι από τα κόμματα ΚΕΑΔ και ΜΕGΑ.

Και συνεχίζουν τα αλβανικά ΜΜΕ ,
«Εάν ένα τέτοιο σενάριο έχει βάση, τότε θα πρέπει να θυμηθούμε ότι το ελληνικό μειονοτικό κόμμα για το μέλλον, ΜΕGΑ, έχει ευθυγραμμιστεί με το Δημοκρατικό Κόμμα του Σαλί Μπερίσα, μέχρι τις τελευταίες εκλογές το 2013 που εντάχθηκαν στην συμμαχία του.


Αλλά το πιο σημαντικό είναι πως το MEGA είναι το κόμμα της ελληνικής μειονότητας στην Αλβανία που έχει στενούς δεσμούς με το νέο - ναζιστικό κόμμα της Ελλάδας " Χρυσή Αυγή". Ανώτερα διοικητικά στελέχη της Χρυσής Αυγής όπως ο Χρήστος Πάππας και Ηλίας Παναγιώταρος συμμετήχαν στις συγκεντρώσεις και τις δραστηριότητες του ΜΕGΑ στην Ελλάδα, όπου μίλησαν ανοικτά για την ανεξαρτησία της Βορείου Ηπείρου και την επανενεργοποίηση του Πρωτοκόλλου της Κέρκυρας.

Το 2012 , στην επέτειο της Αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου, εκπρόσωποι του ΜΕGΑ, γιόρτασαν και τίμησαν τον Θύμιο Λώλη , έναν αντάρτη που αγωνίστηκε για την "Αυτονομία της Νότιας Αλβανίας" το 1914
» , γράφουν τα αλβανικά ΜΜΕ.

Σχόλιο: Με ποια λογική θα "ανταμειφθούν" απ' τον Ράμα άνθρωποι του MEGA που συστρατεύθηκαν με τον Μπερίσα; Οι συντάκτες του άρθρου ξέρουν πολύ καλά πως το σενάριο αυτό είναι απίθανο. Το άρθρο αυτό γράφτηκε για να κατηγορηθούν και να στοχοποιήθουν για ακόμη μια φορά Βορειοηπειρώτες. Βέβαια οι ίδιοι οι άνθρωποι του MEGA αυτό το έχουν πάρει χαμπάρι αφού πριν λίγες ημέρες μερικοί εξ' αυτών κρατήθηκαν και ανακρίθηκαν στα σύνορα απ' την Αλβανική αστυνομία.

Καλοκαίρι... τέλος
Επιχείρηση εντοπισμού παράνομων μεταναστών στα ύδα...
 
  1. Σχόλια (0)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.himara.gr/

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη