Η Πρέσβης των ΗΠΑ στην Αλβανία ανακοίνωσε πως δεν φεύγει ακόμη

Η Πρέσβης των ΗΠΑ στην Αλβανία ανακοίνωσε πως δεν φεύγει ακόμη

Η πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών στην Αλβανία, Γιούρι Κιμ δήλωσε σήμερα πως θα συνεχίσει στη θέση της για λίγο καιρό ακόμη παρόλο που συμπλήρωσε την 3ετή θητεία της. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας της σε διάσκεψη με θέμα τις μεταρρυθμίσεις στη Δικαιοσύνη, η Πρέσβης τόνισε πως οι Αλβανοί πολίτες όπως και οι ΗΠΑ θέλουν την υλοποίηση της μεταρρύθμισης αυτής.

«Είμαι στην Αλβανία 3 χρόνια και θα είμαι εδώ για λίγο ακόμα. Αυτό έμαθα αυτά τα χρόνια, γιατί υπάρχει μια πρόκληση εδώ. Ξέρετε ότι αυτό δεν συμβαίνει γιατί η Αλβανία είναι μοναδική ή είναι μοναδικά διεφθαρμένη, όχι!

Αυτό είναι ένα μικρό μέρος και όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους.

Ήρθε η ώρα να πούμε ότι η Αλβανία είναι έτοιμη για την επόμενη φάση. Η Αλβανία είναι μέλος του ΝΑΤΟ από το 2009. Τον Ιούλιο, η ΕΕ ξεκίνησε τις διαπραγματεύσεις για ένταξη της χώρας σε αυτή την ονειρική λέσχη», είπε η Πρέσβης Κιμ.

...

Μπερίσα για Γούρι Κιμ: «Μια στυμμένη λεμονόκουπα που πρέπει να φύγει από την Αλβανία» - himara.gr | Ειδήσεις απ' την Βόρειο Ήπειρο - Himara.gr

Η πρέσβης των ΗΠΑ στα Τίρανα, Γιούρι Κιμ, αναμένεται να αποχωρήσει σύντομα, λόγω λήξης της θητείας της. Την αποχώρηση της Κιμ από την Αλβανία σχολίασε χθες ο επικεφαλής του Δημοκρατικού Κόμματος ...

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου