«Δικαιοσύνη για την Jonada» - Στις 19:30 η επόμενη διαμαρτυρία στα Τίρανα

«Δικαιοσύνη για την Jonada» - Στις 19:30 η επόμενη διαμαρτυρία στα Τίρανα

Η Κοινωνία των Πολιτών προειδοποίησε σήμερα για την επόμενη διαμαρτυρία με σύνθημα «Δικαιοσύνη για την Jonada», επιβεβαιώνοντας ότι οι συγκεντρώσεις θα συνεχιστούν αφού το αίτημά τους προς τον πρωθυπουργό Έντι Ράμα για την απόλυση των υπουργών Çuçi και Kumbaro έπεσε στο κενό.

Αφού συμμετείχε στην πρώτη διαμαρτυρία για την τραγωδία της 2ας Αυγούστου, όπου η 7χρονη Jonada Avdia σκοτώθηκε από τη λέμβο που οδηγούσε ο επίτροπος Arjan Tase, ο επικεφαλής του Δημοκρατικού Κόμματος, Sali Berisha χαιρέτισε τη συγκέντρωση που πραγματοποιείται σήμερα στο 19:30.

«Ο Έντι Ράμα υπερασπίζεται τον εαυτό του και μαζί με τους συνεργάτες του απορρίπτει τα αιτήματα των πολιτών. Σήμερα οι πολίτες βαίνουν σε μια ισχυρή διαμαρτυρία στις 19:30 για την παραίτηση των Çuçi, Kumbaro και Nano. Πλήρης υποστήριξη στη διαμαρτυρία και τα αιτήματα των πολιτών», γράφει ο Μπερίσα στο Facebook.

Δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί εάν ο Μπερίσα θα συμμετάσχει σε αυτή τη διαμαρτυρία, αλλά στη διάσκεψη με τους δημοσιογράφους δήλωσε ότι ακόμη και σε περίπτωση φυσικής απουσίας, η καρδιά του είναι με τους πολίτες που υπερασπίζονται έναν δίκαιο σκοπό.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου