Συνεχίζοντας την περιήγηση στην σελίδα μας αποδέχεστε την χρήση της τεχνολογίας cookies.

Αιχμές απ' την εφημερίδα «ΤΕΜΑ» για τον πρέσβη του ΟΑΣΕ στα Τίρανα

Αιχμές απ' την εφημερίδα «ΤΕΜΑ» για τον πρέσβη του ΟΑΣΕ στα Τίρανα

 

Τα δημοσιεύματα, κυρίως του αντιπολιτεύομενου αλβανικού τύπου, που κατακρίνουν τη «διπλωματική» συμπεριφορά  του πρέσβη του ΟΑΣΕ στα Τίρανα είναι προφανώς πολλά. Τον πρέσβη του ΟΑΣΕ τον έχουν κατηγορήσει πως έχει άμεσα συμφέροντα με τον αλβανό πρωθυπουργό Μπερίσα, πως ακολουθεί προσωπική πολιτική κλπ. κλπ.

Αυτές τις μέρες  ο Βόλφαρθ με την ευκαιρία της Διεθνούς Ημέρας για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, οργάνωσε στα Τίρανα μια τελετή, που για του λόγου το αληθές, καμία σχέση δεν είχε με τα ανθρώπινα δικαιώματα. Καλεσμένοι ήταν  όχι οι εκπρόσωποι ομάδων που έχουν ανάγκη το σεβασμό των δικαιωμάτων τους, αλλά αυτοί που συστηματικά παραβιάζουν αυτά τα δικαιώματα.

Αρθρογράφος της εφημερίδας «Τεμα» απευθύνεται

σήμερα στον  πρέσβη του ΟΑΣΕ, διαπιστώνοντας ένα απλό πράγμα:  στην τελετή δεν προσκλήθηκαν ούτε ήταν και τα ορφανά παιδιά των αδικοχαμένων της 21ης Ιανουαρίου. «Συμβολικά θα έπρεπε  να ήταν εκεί, σημειώνει το δημοσίευμα, αλλά΄εσείς ο ίδιος πριν από μερικές μέρες κηρύξατε κλεισμένη την υπόθεση της 21ης Ιανουαρίου, αν και το χώμα που σκέπασε του 4 άντρες είναι ακόμα νωπό και οι ένοχοι συνεχίζουν να κρατάνε όπλα και καρέκλες»

 

«Μολαταύτα, προσωπικά μπορείτε να μικάτε κατά τη συνείδηση και τα συμφέροντά σας, είναι αναφαίρετο δικαίωμά σας, τουλάχιστον όμως μην μιλάτε στο όνομα του οργανισμού που εκπροσωπείτε. Γιατί μ΄αυτόν τον τρόπο εσείς δυσφημίζετε τον οργανισμό που εκπροσωπείτε… Εάν ο ρόλος του ΟΑΣΕ είναι το κλείσιμο των φακέλλων του εγκληματος και το άνοιγμα των μπουκαλιών της μπύρας, τότε τουλάχιστον, παρουσιαστείτε ως άτομο και όχι ως πρέσβης!»

 

 

 

Δερόπολη

Προεκλογική Συμφωνία Σαμαρά με Μπερίσα
"Βιβλική" καταστροφή στην Χιμάρα. Απών ο Δήμαρχος ...
 
  1. Σχόλια (0)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη