Ο Μπερίσα παρομοιάζει την επιστροφή του με του Steve Jobs

Ο Μπερίσα παρομοιάζει την επιστροφή του με του Steve Jobs

Σε μια αρκετά «μοντέρνα» δήλωση προχώρησε ο πρώην Αλβανός πρωθυπουργός Σαλί Μπερίσα, ο οποίος εδώ και καιρό προσπαθεί να αναλάβει και πάλι την ηγεσία του Δημοκρατικού Κόμματος της χώρας.

Κατά την διάρκεια της συγκέντρωσής του για την προεκλογική του εκστρατεία στις εκλογές για την αρχηγία του ΔΚ, στην πόλη του Δυρραχίου, ο Μπερίσα, παρομοίασε την επιστροφή του με τον Steve Jobs, ο οποίος όπως είπε, άλλαξε τον κόσμο με ένα iPad.

«Η επιστροφή μου είναι η επιστροφή του Steve Jobs. Μια σειρά από απιστίες και συμπεριφορές τον έβγαλαν στους δρόμους, γύρισε και με το iPhone άλλαξε τον κόσμο. Εμείς θα αλλάξουμε την Αλβανία μαζί»

Μήνυμα στον Ράμα:

«Βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη στιγμή, αλλά είμαι σίγουρος ότι βλέπω αποφασιστικούς Αλβανούς παντού. Να θυμάστε ότι είμαστε 40 χιλιάδες. Περάσαμε όλες αυτές τις δυσκολίες, αλλά δεν είναι λίγες, αλλά βατές. Ο Έντι Ράμα λέει ότι αστειεύεται, βρήκε μια κούκλα (μαριονέτα) της αντιπολίτευσης που ασχολείται μαζί του. Αλλά η ψυχή του δεν είναι πιο ήρεμη, από τη στιγμή που η χώρα τώρα έχει πραγματική αντιπολίτευση. Το πραγματικός και μόνιμος ΔΚ σε έχει κερδίσει τρεις φορές και θα σε κερδίσει σε κάθε αγώνα. «Είστε απελπισμένοι», ανέφερε ο Μπερίσα στο μήνυμα που θέλησε να στείλει στον Έντι Ράμα.

Ο πρώην ηγέτης του ΔΚ, μια αρκετά διφορούμενη προσωπικότητα της Αλβανίας, δηλώνει πως ήρθε για να μείνει και να αλλάξει την Αλβανία. Μια Αλβανία που τα τελευταία τριάντα χρόνια μετά την πτώση του καθεστώτος, παραμένει η χώρα της ανομίας, της καταπάτησης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της συνεχιζόμενης μετανάστευσης των πολιτών της.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου