Έντονες αντιδράσεις με την παρουσία Μπερίσα στη συνεδρίαση του ΔΚ

Έντονες αντιδράσεις με την παρουσία Μπερίσα στη συνεδρίαση του ΔΚ

Συνεχίζονται οι έντονες αντιπαραθέσεις στην έδρα του Δημοκρατικού Κόμματος της Αλβανίας.

Σήμερα, κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΔΚ, ο προσωρινός πρόεδρος που ανέλαβε μετά την παραίτηση Μπάσα, Enkelejd Alibeaj, αντέδρασε έντονα στην παρουσία του Σαλί Μπερίσα.

Ο Alibeaj είπε πως δεν τον προσκάλεσε στην σημερινή συνεδρίαση καθώς δεν αποτελεί μέρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΔΚ, ενώ ο Μπερίσα ανέφερε πως δεν σέβεται την πραγματικότητα.

«Τα σήματα δεν μπορούν να δοθούν κατακτώντας την έδρα, ερχόμενοι βίαια σαν τον Μπερίσα. Υπάρχει απόφαση του κοινοβουλίου, που έχει συγκροτηθεί η οποία είναι η κοινοβουλευτική ομάδα του ΔΚ, της οποίας ο Μπερίσα δεν είναι μέρος.

Για να βρούμε κοινό έδαφος, κάποιες σημαντικές πράξεις που πρέπει να γίνουν αντιληπτές από τον κόσμο, η διακοπή της λιντσαριστικής γλώσσας, οι παράλληλες διεργασίες που λαμβάνουν χώρα για την εμβάθυνση του διχασμού δεν δίνουν σήματα ένωσης. Σταματήστε αυτή τη γλώσσα και αυτά τα μονόπλευρα μηνύματα ότι οι Δημοκρατικοί θα ενωθούν. Αυτό είναι το πρώτο βήμα προς την ενοποίηση.

Το σημαντικό είναι να είμαστε ενωμένοι, αλλά πάνω από όλα να είμαστε νικητές. Υπάρχει κάτι σημαντικό, όπως ο Μπάσα πήρε την ευθύνη ετών με την παραίτησή του, ως ένα ισχυρό σήμα ένωσης.

Στο μεταξύ, πιστεύω ότι έχουμε χρέος και ακούραστα να ζητάμε κάτι παραπάνω, από ανθρώπους που υποφέρουν, από θυσίες. Κάνουμε αυτή τη φασαρία και ο Έντι Ράμα τρίβει το στομάχι του», είπε ο Alibeaj.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου