Το ΔΚ καλεί τους πολίτες της Αλβανίας να συνεχίσουν τις διαμαρτυρίες κατά της αύξησης των τιμών

Το ΔΚ καλεί τους πολίτες της Αλβανίας να συνεχίσουν τις διαμαρτυρίες κατά της αύξησης των τιμών

Η εκπρόσωπος του Δημοκρατικού Κόμματος, Γιορίντα Ταμπάκου, αντέδρασε σήμερα σχετικά με τις διαδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στην Αλβανία λόγω της αύξησης των τιμών των καυσίμων, οι οποίες και φέρνουν αλυσιδωτές αυξήσεις και στα είδη πρώτης ανάγκης και διατροφής.

Η Ταμπάκου τονίζει ότι η διαμαρτυρία είναι ο σωστός τρόπος και το καλύτερο εργαλείο απέναντι στην κυβερνητική αλαζονεία, η οποία μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να λαμβάνει κάποια μέτρα για την αναχαίτιση των τρελών αυξήσεων.

«Το πετρέλαιο αυξάνεται, οι τιμές των τροφίμων αυξάνονται, οι Αλβανοί γίνονται φτωχότεροι, αλλά ο Ράμα προστατεύει τους ολιγάρχες και δεν μειώνει τους φόρους. Με αυτούς πληρώνει τις παραχωρήσεις των ολιγαρχών που πλουτίζουν σε βάρος των Αλβανών!

Η διαμαρτυρία είναι ο σωστός τρόπος και το καλύτερο εργαλείο ενάντια στην αλαζονεία της κυβέρνησης! Σταματήστε τον φόρο της διαφθοράς, είπε η εκπρόσωπος του ΔΚ.

Δυστυχώς η κατάσταση στην Αλβανία γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη, ενώ έχει άμεσο αντίκτυπο και στην τσέπη των Ελλήνων της μειονότητας που ζούνε μόνιμα στις εστίες τους.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου