Μπάσα: «Είμαι έτοιμος να κάνω τα πάντα για το συμφέρον του ΔΚ»

Μπάσα: «Είμαι έτοιμος να κάνω τα πάντα για το συμφέρον του ΔΚ»

Έτοιμος να κάνει τα πάντα για το συμφέρον του Δημοκρατικούς Κόμματος στην Αλβανία, δήλωσε ο νυν πρόεδρος της, Λουλζίμ Μπάσα.

Η συγκεκριμένη δήλωση έρχεται ως αποτέλεσμα της αντίδρασης αρκετών βουλευτών – υποστηρικτών του, οι οποίοι και ζήτησαν να παραιτηθεί, μετά την πρόσφατη ήττα της παράταξης στις ενδιάμεσες τοπικές εκλογές της 6ης Μαρτίου.

«Είμαι έτοιμος να κάνω τα πάντα, αλλά πρέπει να κάνετε λίγη υπομονή γιατί αν προλάβουμε τα γεγονότα όταν βρισκόμαστε σε διαδικασία προβληματισμού…

Κάποιοι ζήτησαν συγκεκριμένες αναλύσεις για τους έξι δήμους, σας διαβεβαιώνω ότι οι Δημοκρατικοί θα πάρουν την μοίρα τους στα χέρια.

Το πρώτο καθήκον είναι δικό μου, είμαι έτοιμος να κάνω κάθε βήμα για να είναι ΔΚ δυνατό και ενωμένο και το μεγάλο μάθημα της 6ης Μαρτίου είναι η αναγκαιότητα να είσαι όσο πιο δυνατός γίνεται μπροστά σε αυτό το καθεστώς. Είμαστε σε διαδικασία προβληματισμού», δήλωσε ο Μπάσα.

Οι τελευταίες εξελίξεις στον ΔΚ Αλβανίας, φαίνεται να αυξάνουν τις φωνές που επιθυμούν την αποχώρηση Μπάσα από την ηγεσία του κόμματος, καταλογίζοντας στον ίδιο μεγάλες ευθύνες.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου