Συνεργασία ΚΕΑΔ – ΣΚ για τις επερχόμενες εκλογές (βίντεο)

Δηλώσεις Ντούλε και Ράμα


Την συμμετοχή του ΚΕΑΔ στην «Συμμαχία για την Ευρωπαϊκή Αλβανία» της οποίας ηγείται το Σοσιαλιστικό Κόμμα ανακοίνωσε σήμερα ο πρόεδρος του κόμματος Βαγγέλης Ντούλες.

Μετά απο 40λεπτη συνάντηση Ντούλε – Ράμα στα κεντρικά γραφεία του ΣΚ οι δυο πολιτικοί αρχηγοί παραχώρησαν συνέντευξη τύπου προς τα ΜΜΕ της χώρας όπου ανακοίνωσαν και επίσημα την προεκλογική τους συμμαχία.

«Είμαι πολύ χαρούμενος σήμερα που με τον φίλο μου, συνάδελφο Βαγγέλη Ντούλε, πρόεδρο του ΚΕΑΔ, καταλήξαμε σε συμφωνία για την συμμετοχή του στο συνασπισμό “Συμμαχία για την ευρωπαϊκή Αλβανία”», δήλωσε ο Ράμα.


Ο πρόεδρος του ΚΕΑΔ Βαγγέλης Ντούλες τόνισε πως στόχος του συνασπισμού είναι η ευρωπαϊκή ολοκλήρωση της χώρας. «Η συνεργασία μας δεν είναι μία συνεργασία που ξεκίνησε πρόσφατα. Είναι μια συνεργασία πολλών ετών και αυτό μας δίνει μεγαλύτερη σιγουριά πως γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον καλύτερα, ως πολιτικές δυνάμεις. Γνωρίζουμε καλά τα σημεία που μας ενώνουν καθώς και τις δυσκολίες που είχαμε στο παρελθόν. Μετά από τέσσερα χρόνια αντιπολίτευσης με όραμα και στόχους είναι η κατάλληλη στιγμή για πολιτική αλλαγή στην χώρα. Μια αλλαγή που θα δημιουργήσει στην χώρα την προοπτική της ένταξης στην ευρωπαϊκή οικογένεια», δήλωσε ο Ντούλες.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το περιεχόμενο της συμφωνίας.

{youtube}gVJKYPOq9sA{/youtube}


Aftonomi.gr

Αλβανία: Επικρίσεις από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τ...
Ελλάδα, Αλβανία και Ιταλία σε κοινή δράση για την ...
 
  1. Σχόλια (0)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.himara.gr/

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη