Ο Μπερίσα ζητά τον εφοδιασμό της Ουκρανίας με αλβανικά πυρομαχικά

Ο Μπερίσα ζητά τον εφοδιασμό της Ουκρανίας με αλβανικά πυρομαχικά

Ο πρώην πρωθυπουργός της Αλβανίας Σαλί Μπερίσα από το βήμα της Αλβανικής Βουλής, εξέφρασε την αλληλεγγύη του για την Ουκρανία που κινδυνεύει από πιθανή ρωσική κατοχή. Ο Μπερίσα είπε, μεταξύ άλλων, ότι το Κοινοβούλιο δεν μπορεί να παραμείνει σιωπηλό γι' αυτό το θέμα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η Αλβανία θα πρέπει να στείλει σφαίρες και πυρομαχικά στην Ουκρανία.

Ακόμη, όπως μεταδίδουν τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης, απεύθυνε κατηγορίες στον Έντι Ράμα και στον νυν πρόεδρο του Δημοκρατικού Κόμματος, Λουλζίμ Μπάσα οι οποίοι, όπως λέει, σιωπούν και αυτό εξυπηρετεί τη Σερβία.

«Απειλεί μια κυρίαρχη χώρα με εισβολή; Τι είναι αυτή η ναρκοκυβέρνηση και αυτή η ναρκοβουλή που δεν λέει ούτε μια λέξη… Είμαι εδώ για να εκφράσω την πλήρη αλληλεγγύη μου εκ μέρους του Δημοκρατικού Κόμματος στο ουκρανικού έθνος. Είμαι εδώ για να υψώσω τη φωνή μου, να βοηθήσω την Ουκρανία που απειλείται από έναν βάρβαρο του Κρεμλίνου.

Η Αλβανία πρέπει να κάνει τα πάντα για να βοηθήσει αυτή τη χώρα. Τουλάχιστον σφαίρες και πυρομαχικά μπορούν να τους σταλούν, αλλά τα χρήματα του Βελιγραδίου δεν είναι μάταια. Εσείς, κύριοι βουλευτές, θα πρέπει να υψώσετε τη φωνή σας γιατί εκπροσωπείτε το Δημοκρατικό Κόμμα, όχι τον Λουλ Μπράβα», δήλωσε ο Μπερίσα.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου