Ο Μπερίσα κατηγορεί τον Μπάσα για κατοχή εταιρείας στοιχημάτων στην Κύπρο

Ο Μπερίσα κατηγορεί τον Μπάσα για κατοχή εταιρείας στοιχημάτων στην Κύπρο

Νέες κατηγορίες εξαπέλυσε σήμερα ο πρώην πρωθυπουργός Σαλί Μπερίσα κατά του προέδρου του Δημοκρατικού Κόμματος της Αλβανίας, Λουλζίμ Μπάσα.

Έπειτα από μια περίοδο πολλών «κονταρομαχιών» ο Μπερίσα υποστηρίζει πως ο Μπάσα είναι πια συνεργάτης του Ράμα, ενώ ταυτόχρονα καλεί τους Δημοκρατικούς να τον εγκαταλείψουν.

Ειδικά σήμερα ο Μπερίσα κατηγόρησε τον Μπάσα για εμπλοκή του σε εταιρίες στοιχημάτων με έδρα την Κύπρο, έχοντας την υποστήριξη των Τιράνων, της Πρίστινα και του Βελιγραδίου.

Όπως μεταδίδουν τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης, ο πρώην πρωθυπουργός της Αλβανίας, επανέλαβε τη θέση την πρωτοβουλία των «Ανοιχτών Βαλκανίων», δηλώνοντας πως είναι εναντίον των Αλβανών.

«Σήμερα υπάρχει μια συνολική δέσμευση του Βελιγραδίου κατά των Αλβανών. Δείτε το έργο «Ανοιχτά Βαλκάνια», είναι από το «Άλφα» ώρες το «Ωμέγα» ένα έργο κατά των Αλβανών.

Δείτε πώς εκπροσωπούνται στα τηλεοπτικά στούντιο, οι εκπρόσωποι του Βελιγραδίου στα Τίρανα και την Πρίστινα. Δύο φίλοι μου, μου είπαν πριν από δύο εβδομάδες ότι όταν έγινε η δολοφονία στο Bllok των Τιράνων, ο Ράμα αποφάσισε να σταματήσει να στοιχηματίζει.

Αλλά ποιανού τα στοιχήματα ήταν; Ανήκαν στον «Λουλ Μπράβος» (Λουλζίμ Μπάσα). Ο «Λουλ Μπράβος» στέλνει τον ειδικό απεσταλμένο του, τον Ντούσαν στην Πρίστινα, του είπε να τρέξει και να λύσει το πρόβλημά του.

Ο Έντι Ράμα το είπε απευθείας σε δύο άτομα. Τους λέει ότι στην Κύπρο το 80 τοις εκατό της εταιρείας ήταν ο Λουλζίμ Μπάσα με το όνομα της συζύγου του.

Καταλαβαίνετε λοιπόν πού βρεθήκαμε;

Ποιος μας κατεύθυνε;», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μπερίσα.

Παρά τις αλληλοκατηγορίες εντός του Δημοκρατικού Κόμματος, η επίσημη ηγεσία του Κόμματος υποστηρίζει πως οι κινήσεις Μπερίσα αφορούν ξεκάθαρα της κήρυξή του από τις ΗΠΑ ως«persona non grata».

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου