Τοποθέτηση Μπάσα για την αυριανή διαμαρτυρία στην έδρα του ΔΚ

Τοποθέτηση Μπάσα για την αυριανή διαμαρτυρία στην έδρα του ΔΚ

Για την είσοδό της στην έδρα του Δημοκρατικού Κόμματος της Αλβανίας ετοιμάζεται η λεγόμενη «Ομάδα Ανασυγκρότησης» των Δημοκρατικών, η οποία αφορά υποστηρικτές του πρώην πρωθυπουργού Σαλί Μπερίσα.

Όπως μεταδίδουν τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης εδώ και αρκετές ημέρες η νυν ηγεσία του Δημοκρατικού Κόμματος της Αλβανίας, προσπαθεί να θέσει υπό έλεγχο την κατάσταση, προσπαθώντας να μην αφήσει την έδρα του κόμματος στο Μπερίσα, ο οποίος και πρόσφατα προχώρησε σε δημοψήφισμα με το οποίο καθαίρεσε τον Μπάσα.

Από πλευράς του ο Μπάσα δήλωσε χθες σε αλβανική εκπομπή πως αύριο 8 Ιανουαρίου θα παραμείνει στο γραφείο του, χωρίς να υποχωρεί σε καμία από τις κινήσεις των υποστηρικτών του Μπερίσα, τους οποίους και χαρακτήρισε «μειοψηφία».

Ήδη από τις προηγούμενες μέρες έχουν θωρακιστεί όλες οι πόρτες στην έδρα του ΔΚ, ενώ η αυριανή ημέρα κατά τον Μπερίσα είναι η μέρα που ο νυν αρχηγός του κόμματος έχει προθεσμία να αποχωρήσει.

Θεατής στις εσωτερικές διαμάχες της αλβανικής αντιπολίτευσης, στέκεται ο Ράμα ο οποίος συνεχίζει να ειρωνεύεται την κατάσταση.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου