Αλβανία: Στους 6 μήνες η τρίτη δόση εμβολίου κατά του COVID-19

Αλβανία: Στους 6 μήνες η τρίτη δόση εμβολίου κατά του COVID-19

Συνεχίζεται ο μαζικός εμβολιασμός κατά του COVID-19 στην Αλβανία σε όλα τα καθορισμένα σημεία εμβολιασμού, σε κέντρα υγείας, πολυϊατρεία και μέσω των κινητών μονάδων της κοινότητας στο πλαίσιο της εθνικής δράσης «πόρτα σε πόρτα», που αφορά τον κατ' οίκον εμβολιασμό.

Η υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Προστασίας Ογκέρτα Μαναστίρλιου ενημέρωσε χθες ότι από την έναρξη του εμβολιασμού στη χώρα έχουν χορηγηθεί συνολικά 2.176.517 δόσεις του εμβολίου για τον COVID-19, ενώ χθες έχουν πραγματοποιηθεί 10.310 εμβολιασμοί.

Επίσης ο εμβολιασμός κατά του COVID-19 στην Αλβανία είναι ανοιχτός και για παιδιά +12 ετών με προβλήματα ανοσοποιητικού συστήματος, με σύσταση γιατρού και ο εμβολιασμός με την τρίτη δόση ξεκίνησε για όλους τους πολίτες +18 ετών που έχουν συμπληρώσει 6 μήνες από τη δεύτερη δόση.

Όσον αφορά τα κρούσματα στην Αλβανία, αυτό το διάστημα έχουν αυξηθεί, ενώ η εφαρμογή των μέτρων, πλην της απαγόρευσης κυκλοφορίας τα τις 23:00, αφορά απλά και μόνο προσωπική πρωτοβουλία του κάθε πολίτη ξεχωριστά.

Αν και το κράτος έχει ορίσει συγκεκριμένα μέτρα περιορισμού, τόσο για τους κλειστούς, όσο και για τους ανοιχτός χώρους, ελάχιστοι πια τα εφαρμόζουν, ενισχύοντας έτσι την διασπορά του ιού. 

Η Αλβανία στο πλευρό της Τουρκίας στην υπόθεση Καβ...
Γερμανία: Εξάρθρωση αλβανικής συμμορίας διακίνησης...

Σχετικά άρθρα 

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμη
Επισκέπτης
Σάββατο 01/10/22, 23:39

Εικόνα Captcha

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη